Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvorcovia si pre svoje dielo vybrali atraktívny námet dvoch priateľov - športovca a fotografa nielen na športovisku, ale i v módnom ateliéri. Marek totiž fotografuje aj pre módne časopisy a pozná sa s viacerými atraktívnymi mladými ženami, medzi nimi aj s dcérou svojho šéfa Martinou. A práve ona sa stáva hybnou pákou konfliktu, ktorý postupne narastá medzi priateľmi, ku ktorému chtiac či nechtiac provokuje. Pôvodný televízny muzikál ponúka divákom aj 16 pôvodných pesničiek, každá neodmysliteľne patrí k dielu, ale zároveň obstojí i samostatne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Okrem majstra Dočolomanského len málo stojí za pozornosť. Navyše je film prešpikovaný pesničkami, čo nebolo najšťastnejšie rozhodnutie. Nie je to totiž žiadna Fontána pre Zuzanu. Zaujímavá je ale účasť dnes už dlhoročného politika Dušana Jarjabka. V roku 1986 ešte netušil, že sa dá zarobiť aj inak. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 - slovenský okruh = 25.12.1987, pôvodný televízny muzikál (20.2.2018) ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jak k tomu přistoupit? Jako k moralitě? Pak tedy určitě nesplnila svůj účel. Jako k romantickému filmu? To také nevyšlo. Kdyby se tvůrci předem rozhodli, kterou cestou chtějí jít, zda budou moralizovat, řešit sportovní nebo vztahové drama, případně to bude příběh ze života mladých, možná by se na inscenaci dalo dívat. Takto se dala chvílemi poslouchat, protože hudba je u ní celkem průměrná a některé písničky jsou i hodně dobře zazpívané. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama