Joeův palác (TV film)

• Velká Británie

Joe´s Palace

Velká Británie, 2007, 110 min

• jhrasko

Nudne senilná historka, ktorú by bola prakticky nedopozerateľná nebyť skvelých hercov, ktorí ale nemajú v podstate čo hrať. Zaujímalo by ma, ako dlho trvalo Poliakoffovi napísať scenár, resp. koľko tých nerealizovaných spojil do jedného ?!(29.4.2011)

• slunicko2

Mdlý nepříliš věrohodný příběh. Vztah podivínského milionáře k mladému vrátnému, do toho dostaveníčka záletného ministra se svými milenkami, vše v prostředí luxusního domu - jakoby tu zavanula atmosféra harlequinovské Rosamundy Pilcherové. 55letý Stephen Poliakoff (scénář a režie) by se asi cítil dotčen, protože mířil výše. Jeho ušlechtilé úmysly však mě jako diváka nezajímají. Já se radši kouknu na tu Pilcherovou. Bude to zábavnější a dopadne to stejně.(4.4.2011)

• Olík

Britské komorní drama natočené v produkci HBO vypráví příběh mladíky Joea (D.L.Winter) starajícího se opuštěný dům výstředního boháče Elliota (M. Gambon). O vzrušení v jinak nudné práci se mu starají občasné návštěvy mladého politika (R. Penry – Jones), kterému dům slouží jako úkryt jeho milostných dobrodružství a zvláštní vztah s podivínským Elliotem, hledajícím pravdu o původu bohactví nabytého jeho otcem.(29.12.2010)