Reklama

Reklama

Sladký život v New Yorku

(pořad)
  • USA The Real Housewives of New York City (více)

Obsahy(1)

Návyková reality show sledující několik neskutečně zaneprázdněných a ambiciózních žen žijících na Manhattanu. Jak asi zvládnou zkoordinovat své nabité kalendáře společenských akcí spolu s kariérou, mateřstvím a vším, co patří k ruchu velkoměsta? (oficiální text distributora)

Recenze (8)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Rád by som videl tieto "Skutočné paničky z New Yorku" niekde na predmestí Veľkého Jablka v spoločnosti nafetovaných negrov z miestneho gangu. Alebo keby tak do úmoru makali v nejakej uranovej bani. Óóó, alebo by som ich zavrel so starými, nadržanými lesbami do prísnej ženskej väznice. Alebo ešte lepšie; predať ich do háremu zvrhlého arabského šejka. To by mohla byť velice zaujímavá reality show. Iste by si tie hlúpe, silikónové fifleny vyskúšali nové zážitky. Také čosi by som im s radosťou doprial. To by za jednu, možno i dve, hviezdičky stálo. Ale v tejto forme je to jednoznačný odpad! ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to v podstatě geniální. Viděl jsem jen první díl, ale plánuju se podívat i na další. Třeba něco zjistím. To jsou lidi, co nereprezentují 1%, ale 0,1% americké populace. Ty nejbohatší - chlubí se tím, některé z dam se k tomu dostaly z nuly. Ale všechny vypadají strašně uměle. Vlastně ty odpady chápu - ale mě to prostě fascinuje. ()

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

No, oproti Sladkému životu v Orange County jde o "normálnější" podívanou na nechutně bohaté paničky nechutně bohatých frajerů. V Orange County je Vám z toho všeho tak nějak na blití. Tady se zvedání žaludku nedostavuje, ale to neznamená, že se nejedná o zbytečnost první třídy. Nevím co je úchvatného na sledování "problémů" typu co si večer vezmu na sebe nebo jak to že tu krávu tam pozvali a mě ne, fakt nevím. A všimněte si, že ač se jedná o velmi bohaté frajery, tak ty jejich ženušky jsou vesměs ošklivé jako noc... Hmm zajímavé, já mít takový peníze... ()

Reklama

Reklama