Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5

Akční / Horor

Japonsko, 2010, 73 min

Takao Nakano

• Flipper

Otravné fľandry z verejného domu proti zombíkom. Masky museli robiť prváci z nižšej strednej výtvarnej školy (aj to ako nechcenú domácu úlohu), lebo sú uveriteľné ako to, že prítomné Japonky majú big tits. Tým, že (aj to málo) nasnímajú kamerou zospodu im na objeme nepridá. Vaginálne ohne a ping pong s očnou buľvou sú akurát tak na jednu hviezdu.(15.3.2011)

• hippyman

tolik očekávaný skvost bohužel zdaleka nenaplňuje kvalit traileru... 20% [5. PFF Čakovická Be(´)čka](30.4.2011)

• BMAJTZ

Tak film jsem jenom tak běžně proklikal a ačkoli jsem ochotný zkouknout téměř cokoli, musel bych být totální vylízaný magor abych si pustil něco takového(8.11.2010)

• Balo

Čekal jsem nahaté japky, vnitřnosti a zombíky. Místo toho jsem dostal nudnou (a malou) dávku digitální krve a pár pohledů na ňadra. Takže nuda :((30.6.2011)

• Hopi

To je naprostá zoufalost. Vypadá to jako amatérský film, který se omylem dostal na veřejnost.(12.1.2011)

Japonská variace na Zombie Strippers? Ano, je to béčko a je to na něm vidět. Triky jsou tragické a herecké výkony hrozné a vše působí strašlivě amatérsky. Ale to nevadí. V hlavních rolích hrají japonské pornoherečky. Vizuální i hudební citace odkazují ke spagetti westernům, znalec ale odhalí i další popkulturní odkazy. Jako třešnička na dortu až dadaisticky do scénáře umístěné intelektuální hlášky a zubatá vagina chrlící oheň. A ve kterém jiném filmu můžete vidět útok zombie sushi? Kdyby tam bylo víc nahoty, mohlo to být ultimátní guilty pleasure. Proto jen čtyři hvězdy.(15.1.2011)

Ohó! Něco tak blbýho jsem dlouho neviděl. Herecký výkony strašný, logika veškerá žádná a masky vtipný, ale rozhodně ne děsivý (i když, co je v dnešní době děsivýho na zombíkách...). Tohle snad už nejde zařadit ani mezi Béčka, ale rovnou tak někam k eFku. Ale na druhou stranu, rozhodně jsem se bavil, stejně jako se jistě bavili tvůrci. Počítám, že to byl taky jediný důvod, proč točit něco takovýho. Pokud budu za jediný kritérium považovat zábavu (opravdu nevim co jinýho), pak film svůj účel bezesporu plní. A právě ona stupidita na tom má svůj díl zásluh.(6.5.2011)