Milf (video film)

Komedie

USA, 2010

Scott Wheeler

• Freemind

Bez děje, bez vtipu, bez nápadu, plahočí se toto odněkud nikam a k smrti nudí. Musím ale uznat jedno prvenství v oblasti, kterou mne doposud nikdy nenapadlo komentovat. Tohle je film se zaručeně nejškaredšími herci, co jsem kdy viděl. Domnívám se, že za to může kamera, protože na civilních fotkách vypadají všichni víceméně normálně - na obrazovce to ale někdy připomíná výstřižky z dokumentu "Následky černobylské havárie". Anthony vypadá, jako by mu v mládí někdo našlápl na lebku, Alex - která asi měla být mladá a sexy - mi zase připadala jako ET nebo nějaká vypreparovaná trofej papuánského lovce hlav. K tomu si připočtěte titulní MILFy, vyžilé, seschlé matrony s hrubě přišitými implantáty a botoxovými maskami na obličeji ... Ne, tohle se fakt nedá.(29.10.2010)

• Hapretor

Vtipný to je minimálně, ale úplně stupidní to taky neni. (i když u Asylum to bývá zvykem). Z nouze cnost. "Pokus" o další "Prcičky". Tentokrát s dvakrát staršími nadrženými "samičkami". P.S. Milfky sou zkrátka best. P.S.S. Je fakt, že někteří herci a herečky zde vypadají dost jetě. Ale aspoň to neni to typický americký - vše krásný, vše bohatý, vše dostupný, vše nej...(2.3.2011)

• JAzzeURo

Film se dá charakterizovat snad jen velmi špatnými hereckými výkony a pramalou dávkou vtipnosti. Prostě C-čková komedie jak vyšitá.(18.10.2010)

• Mexican82

Ak tento film berieme ako soft pecko, tak to nie je zle a ma to dokonca aj nejaky naznak deja. Ak nedajboze natrafite na cenzurovanu verziu, je to asi skoda casu. Pretoze pridete o "argumenty" preco to vidiet -> Mamky su sice rozkosne tym to ale vsetko konci(4.5.2011)

• smrk15

Ani nevím za co tu jednu hvězdu dávám. To snad nebyla ani céčková komedie. Herci úděsní, děj snad ještě horší, zasmál jsem se snad jen jednou a to si ještě nejsem jistej.(16.8.2011)