Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raketoplán na cestě vesmírem zabloudí a závada na pohonné jednotce donutí posádku nouzově přistát na neznámé planetě. Tento svět v mnohém připomíná Zemi, jen se na něm nenachází civilizace, a místo něj mu dominují krvežízniví dinosauři. Dokud je někdo neobjeví a nezachrání, budou muset lidé z paluby raketoplánu bojovat v tomto nepřátelském světě o přežití. (Israha)

(více)

Recenze (5)

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, ale úplně, úplně všechno. Ani stop-motion dinosauři mě tentokrát nijak neokouzlili (sice se pohybují jako ti Harryhausenovi a stejně tak i křičí, ale pořád v nich vidím malé "gumové" modely, veškerá atmosféra žádná), natož "příběh", který na začátku bezostyšně parazituje na Planetě opic a pak nadobro zmizí, příšerná hudba nebo neherecké výkony všech těch prsatých astronautek a astronautů s obnaženými hrudníky a drsnými hlasy. Hrozné. ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

Ty efekty dělal určitě žák prvního stupně. Málo komentářů hodně turistiky, bída. A co ty vrtačky s kterýma se neustále tahají?? ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej a levnej film o dinosaurech, takovýhle filmy v 70 letech vznikalo plno. Tohle je ale strašně stupidní, z těch 85 minut koukáme na 15 minut jak herci v divných kostýmech choděj sem a tam a do toho hraje divná mimozemská hudba. Nicméně když sem přijde dinosaur tak je o zábavu postaráno ženský tu jsou aby se zachraňovaly a nebo vyvolávaly konflikty. Plno scén tu je naprosto kreténských třeba scéna s pavoukem. Je to béčko se špatnýma stop motion efektama ale je to zábava. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Céčková záležitosť, ktorá má body za milo naivnú trikovú stránku ( vzhľadom na všetky okolnosti celkom uspokojivú ) a uletený príbeh. Horšie je to už s réžiou a (ne)hereckými výkonmi. Pre milovníkov zlých filmov. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objeví Rhedosaurus, fiktivní dinosaurus z filmu Obluda z 20,000 sáhů (1953). Ray Harryhausen, který Rhedosaura vytvořil, navštívil studio během produkce a dal svůj souhlas k vyobrazení tohoto dinosaura. (Marek06)
  • Původně se měl ve filmu objevit ptakoještěr, ale rozpočet to neumožnil. (Marek06)

Reklama

Reklama