Reklama

Reklama

Bragging Rights se uskutečnilo 24. srpna 2010 v Target Center (Minneapolis, Minnesota). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler 
2) Cody Rhodes & Drew McIntyre vs. David Otunga & John Cena (Tag Team Championship)
3) Goldust vs. Ted DiBiase
4) Layla vs. Natalya (Divas Championship)
5) Kane vs. The Undertaker (Buried Alive World Heavyweight Championship)
6) Team Smackdown vs. Team Raw (14-Man Elimination Match)
7) Randy Orton vs. Wade Barrett (WWE Championship, pokud Barrett prohaje, John Cena bude vyhozen z WWE) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Upozrnenie ! Môj komentár prezrádza výsledky z tejto show ! Máme tu ďalšiu PPV show s názvom Bragging Rights 2010. Hneď na začiatku bolo skvelé intro ktoré hovorilo o storyline Undertaker vs Kane. Aréna v minneapolis , bola rozdelená na dve farby : modrú a červenú ( SD! a RAW ) Hneď prvý zápas Champion vs Champion bol zaujímavý a mne osobne sa páčil. Skvelý zápas bol aj SmackDown vs RAW. Tušil som že vyhrá SD! a aj sa tak stalo.Rey a Edge to dokázali.(ani som nečakal,že Rey sa ešte vráti po tom čo mu urobil Alberto). Match Buried Alive= WH Championship: tento zápas už až taký dobrý nebol.Až keď na scénu neprišli Nexus na čele z Barrettom.Undertaker bol "Buried Alive".To isté sa dá povedať aj o WWE championship.Opäť prišli (ne)očakávane prišli Nexus aby pomohli Berrettovy. Od Bragging Rights 2010 som čakal niečo viac.Preto mu dávam slušné 4 hviezdičky. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Aj napriek výbornému úvodnému zápasu Bryan/Ziggler to je to bohužiaľ slabšie než predchádzajúce PPVs Night of Champions a Hell In a Cell. 3* ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto PPV říct? Snad jen VRAŤTE NÁM No Mercy! Pochybnost tohoto vykonstruovaného PPV jsem pozoroval už loni a letos se mi to jen potvrdilo. Jediný kvalitní match byl hned na úvod a musím říct, že Dolph 'Nicky' Ziggler a Daniel Bryan se ukázali v opravdu dobrém světle což se naopak vůbec nedá říct o naprosto zbytečném a nudném 'tag team' zápasu. Goldust a DiBiase předvedli průměrné výkony, divas začali velmi slibně a já zpozorněl protože to vypadalo, že to bude první match který za poslední roky něco bude stát ale byl naneštěstí znásilněn naprosto otřesným scriptem druhé půle, takže se jen se sklopenou hlavou zařadil mezi své šedé předchůdce. Pak ale přišel naprostý heartbreaker v podobě Buried Alive na kterém naneštěstí spočinulo moje oko, protože to byl jasně nejhorší BA zápas co jsme kdy měli možnost vidět a já jen se slzou v oku vzpomínal na fenomenální In Your House 11: Buried Alive a Survivor Series 2003. Main eventy jak už se stalo standardem nestojí za moc a kdybych byl svině tak bych napsal za nic :-)) ()

VokyYy 

všechny recenze uživatele

První match byl hodně dobrej, asi jeden z nejlepších vtomto roce a Bryan se Ziglerem se předvedli, ale to byla chyba, další ostatní zápasy se kvalitou vůbec nepřiblížili prvnímu zápasu, takže jsem se poměrně nudil. Title matche = nuda, no alespoň si dá Taker pauzu a šanci na WH titul dostane Edge (pevně vto doufám). Slabé 3*. ()

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „It's Your Last Shot“ od Politics and Assassins. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama