Reklama

Reklama

Superman/Shazam!: Návrat černého Adama

  • USA DC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam

Obsahy(1)

Čaroděj Shazam! si mladého Billyho Batsona vybral za ochránce světa a on se stává nejmocnějším smrtelníkem na světě. Billy bojuje po boku Supermana proti zločinnému Černému Adamovi a v tomto novém a mimořádně dlouhém krátkém filmu rychle objeví problém, kterému nakonec musejí čelit všichni superhrdinové – bojuje za spravedlnost? Svým vlastním problémům čelí v této zcela nové kolekci i další čtyři oblíbení superhrdinové DC Comics – Jonah Hex, Green Arrow, Black Canary a Spektra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Nepoznal som veľmi Captaina Marvel, ale musím povedať, že mi je vskutku sympatický...i keď sa moc podobá na Thora. Na krátkometrážny film je dej podľa mňa dosť obsiahli, a vskutku zabavi. Je to jeden z tých zaujimavejšich pribehov so Supermanom, keďže tam nie je typická rutina (Zloduch - Superman - zatknutie zloducha - zloduch ziska kryptonit - zloduch s kryptonitom da Supermana do pasce - niekto obycajny oslobodi Supermana - Superman chyta zloducha) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Captain Marvel je priemerná postava sama o sebe a hodí sa skôr do univerza Batman: Brave and Bold ako do seriózneho animáku (naivný detský motív). Superman tu navyše pôsobí iba ako štatista. Celý film je predvídateľný a nudný. A animácia má niekedy až príliš prvky anime. Jediné, čo stojí za zmienku je magická hudba. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná jednohubka. Dvecetiminutová, téměř nepřerušovaná rubačka s božskými postavami a luxusní animací. Tohle můžu. Klidně to mohlo být delší, protože postava Captaina Marvela má prostě neskutečně boží potenciál. A ani ten Superman mi tady nevadil, ale naštěstí nemá zas tak moc prostoru. Tenhle kraťas je prostě boží. 75%. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Asi zatím nejslabší krátkometrážní animák ze série DC Showcase. Postava Kapitána Marvela mi nepřijde moc zajímavá, Black Adam taky ne a ten Superman je tam tak jakože trochu do počtu, takovej táta a mentor :-) Animace standartně skvělá, jedinou změnou je délka. Už se nejedná o 12ti minutový animák, ale jednou tak dlouhý. Ten příběh je v mnoha bodech podobnej epizodě ze seriálu Batman the Brave and the Bold, kde se taky vyskytujou Shazam, Black Adam a Kápo Marvel, akorát, že tady je místo Batmana Superman. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas jsem uvítal hlavně kvůli vyobrazení původu Captaina Marvela, se kterým jsem se do téhle doby vlastně pořádně nesetkal. Stejně tak jako s Black Adamem. Tudíž tu mám hned dvě nové postavy a bijce Supermana, který zde sice hraje až druhé housle, ale i tak je parádní. Jinak opět skvěle využitých 22 minut, tak jak je u DC zvykem. Obecně hodnotím tenhle balíček Showcase jako velmi zdařilí a pěkně obohacující animované universum DC komiksů."SHAZAM!" ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama