Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $7,399,925Tržby za predaj DVD v USA $11,774,919 //počet predaných kusov 641,510║ Suchopárna zbytočnosť, ktorá už skoro nič neponúkne, vývar. /25%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Zlá animácia, predvídateľný dej, zbytočne dodané scény. Celkovo lovecká sezóna mala dvojkou skončiť. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O většinu toho, co se mi tak moc líbilo na první Lovecké sezóně, přišla série už někdy v polovině druhého dílu. Třetí film ten smutný průšvih dokonal nesmírně nudným příběhem a o dost laciněji vypadající animací. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hold už to není ono, jako předchozí filmy. Vtipných scén tu opravdu není mnoho a zasmát se je dost těžké. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Sadol som si s deťmi k animáku, našťastie iba požičanému...Po prvom celkom pozerateľnom diely, už táto séria nemá čo ponúknuť. Aspoň nie v tejto zostave tvorcov. Dosť som sa nudil, humor takmer žiadny, alebo neúčinný a aký-taký úsmev som vykúzlil iba pri záverečnej disciplíne – hod zajacom. 40%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

No a verím, že už stačilo a tvorcovia budú vedieť, kedy prestať, pretože v tomto dieli už je hluchých pasáží viac ako dosť a ani s tým humorom sa vrece neroztrhlo... ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Mizerná animace z předchozích dílů s plochým statickým pozadím zůstala, zato humoru bohužel rapidně ubylo. Tvůrci, vědomi si nedostatků, se zoufale snaží zachránit tím, že tam cpou pořád dokola bitvy s králíkama, které byly tak zábavné v jedničce..ale potřetí? ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Dovolil bych si dát tvůrcům malou radu. Měli by změnit žánr z komedie na horor, či snad dokonce teror, neboť právě tato slova nejlépe vystihují výsledek jejich činnosti. Je přirozené, že s přibývajícími díly jakékoliv série, jde kvalita nezadržitelně dolů. Proto je nutné si vždy na začátku položit stěžejní otázku. Stojí to za to? Stojí věškeré snažení lidí pracujících na filmu za konečný výsledek? Nevzniká další díl jenom kvůli finančnímu obohacení? Samozřejmě nejsme takoví bloudové a dokážeme rovnou odpovědět, že ano. Kvůli čemu jinému, než penězům by to vznikalo, přesto otázka směřuje k něčemu jinému. Zda budou vznikat další, další a další pokračování, jenom kvůli ziskům, ať bude výsledek jakýkoliv. Právě Lovecká sezóna se na toto rozcestí dostala. První díl nebyl ničím extra a dost překvapivě se stal diváckým hitem, proto logicky následovalo pokračování, které byť primárně určené na video, šlo v mnoha zemích, nás nevyjímaje, do biografů. Nelze se ubránit pocitu úlevy, že tentokráte byly promítačky ušetřeny a třetí díl si to zamířil rovnou tam kam patří, tj. do videopůjčoven. Největším zádrhelem je scénář, který je snůškou bezradností a trapností. Není se čemu divit, neboť jej má na svědomí stejný člověk, který je podepsán i pod předchozím dílem, v kterém ze sebe evidentně vydal absolutní maximum. Většina postav z předchozích dobrodružství je upozaděna a je jim svěřena role statistů, neboť na scénu přicházejí nové postavy, jež mají dodat příběhu novou krev. Myšlenka to je vcelku logická, teď je ovšem otázkou, zda neustále slintající a prskající maniodepresivní lama, je tou novou krví, mající za cíl dodat příběhu další komickou postavu, či spíše v divákovi nevyvolá dávivý reflex. Po technické stránce se film drží kvalit předchozího dílu, takže animace má k dokonalosti daleko, přesto může být klidně film uveden v kině se sníženým vstupným, neboť takovou Barbie převyšuje nejméně o pět loktů. Tak jako každý animák uvedený do kin, byly i předchozí díly opatřeny českým dabingem, který se rozhodně povedl. Aby taky ne, když na něm spolupracovala naše dabingová legenda Olga Walló. Tentokráte bohužel již její služby využity nebyly a na výsledku je to dosti znát. Obsazení některých rolí je odlišné, byť moje averze k Bohdanu Tůmovi se stále stupňuje, přesto mi jeho hlas chyběl a hlavně počet dabérů klesl, což má za následek, že si experti jako je Libor Terš dábli asi tři, čtyři postavy. Pokud vznikne i čtvrtý díl, rozhodně si rozmyslím, zda se na něj podívám. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

KRÁLIČÍ BITVÁÁÁÁÁÁ!!!!! Z toho paroháče jsem jelen povídá medvěd Dog. Pár dobrých hlášek, ale jinak nejhorší lovecká sezóna co jsem zažil. Dějově určitě poslední. Zlatá 3D jednička. Titulky možná poskytnou lepší zábavu. Píp. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Třetí díl bych viděl už jen jako průměrnou pohádku, která mě ničím nepřekvapila, nějak zvlášť nechytla, ale taky nenudila. Za mě 55% :) ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička se dala s výhradami přežít (2*), ale už ta byla jedním z těch slabších animáků. Dvojka už byla naprosto zbytečný hnůj (odpad!). V klidu mohu říct, že trojka se už oproti dvojce nezhoršila. Ono to už snad horší být nemůže. Protivné postavy, nevtipný humor, odfláknutá hnusná animace atd. Fujtajksl. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Doufám, že čtvrtý díl už nebude. Byl by to totiž podle mého hodnocení rovnou odpad. Třetí díl je na samé hranici přežití. Měla jsem se mu raději vyhnout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč se to ještě jmenuje "Lovecká sezóna", už je těžko říct, ale je jasné, že to je dáno postavami. Postavami, které už nejsou ani trochu vtipné a které jen ukazují, že pro vytvoření animovaného celovečerního filmu není nutné mít dobrý scénář, ale prostě jen setrvačnost. Jestli bude ještě pátý film, tak už je možné všechno. ()

sssssycak odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda na třetí. Kvalita filmu se zcela perfektně přenesla z tragického druhého dílu, a tak i tady není o co stát. Skutečně nudný příběh, to snad nemůže bavit ani ty malé děti. Závěr filmu také patří do hodně slabého soudku. ()

Reklama

Reklama