Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

elanius 

všechny recenze uživatele

(25/2012, BluRay720p) / Každý, kto sa odvážite pustiť si tento film, radím, nezamyslieť sa ani na jednu sekundu :). Každý moment zamyslenia sa nad tým, čo sú schopné pod vedením scenáristu napáchať hlavné postavy, sťahuje pomaličky hodnotenie na čistú nulu. Každá chvíľka s vypnutým mozgom zas pridáva postupne hviezdičky ... za veľmi slušnú akciu a atmosféru. Tak si hlavne vyberte dopredu. Ja som mal každých 10 minút inú fázu. Bohužiaľ pri konci filmu som bol vo fáze číslo dva :) ... 4/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně nesympatický film. Zloději se chovají jak banda debilů, rodinka se chová jako banda trochu menších debilů, všichni ostatní, kdo se kolem mihnou, se chovají jak debilové včetně poldů, a do toho rozkomíhaná kamera, rychlé střihy, rádoby cool hlášky a filtry a přesvětlený obraz, až oči bolely. Akce nic moc, a navíc mi bylo jedno, jak to skončí, jen ať už to mankote skončí. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Proč není v popisku sci-fi? Vždyť se tam normálně teleportují auta! Mini spoiler: To si takhle za jasného dne stojíte na dlouhé, rovné a maximálně přehledné silnici a bavíte se s cajtem. Stojíte přímo naproti němu natočení čelem ve směru silnice. A z rozhovoru vás vytrhne onen cajt, kutálející se přes auto záporáků, jenž to do něj přímo napralo a které přijelo ze směru před vámi a vy jste ho neviděli, ani neslyšeli přijíždět. Já myslím, že jako jo... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Močály vlhčí než sny fanynky Justina Biebera a tetelící se vedro nad asfaltem louisianských silnic sice skrývaly jistý potenciál, ale to by se musely odstranit následující neshody: a) křečovitá řešení rodinných vztahů, b) za cenu stupidity servírované dějové zvraty, c) taška s cca 40 kilogramy bankovek, která se nosí tak lehce, jako by v ní byly věci do fitka a d) maminka s AK-47 zúročující výcvik z tábora islámských teroristů. Nehledě na to, že jediný majitel důvtipu i šarmu byl ten Chevy Chevelle 1972 a mít Caviezel jeho barvu, končí film při policejní kontrole po patnácti minutách.. Vzhledem k vývoji by byl asi jediný smysluplný závěr, že by ty čtyři miliony dolarů ukořistil aligátor, koupil majoritní podíl ve společnosti Gator Skin Shoes z Baton Rogue a následně propustil všechny zaměstnance.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobré akčné B-čko. Trochu vykrádačka Vojáka. Prostredie veľmi nemalo čo ponúknuť. Zato dej bol lepší ako som čakal. Herci taktiež v pohode. Heroické výkony ( škrtenie reťazou ) pripisujem veľkému množstvu adrenalín v krvi. Autá, zbrane, ženy, jednoducho všetko, čo taký film potrebuje. A ani aligátor sa neobjavil, čo ho asi každý očakával a tiež kvitujem, že sa mi nepodarilo tak úplne prekuknúť scenár. Mrzí ma však otrasný strih v akčných scénach. Kamera mala svoje muchy ale aj v skutku zaujímave zábery. 3 z 5 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama