Pendulum: Live at Brixton Academy (koncert)
Hudební
Velká Británie, 2009, 96 min
Seznam skladeb:
01. Intro
02. Showdown
03. Fasten Your Seatbelts
04. Another Planet
05. Voodoo People (Pendulum remix)
06. Propane Nightmares
17. Granite
18. The Tempest
19. Credits
(DoomCZE) -
Koncert australských Pendulum z britského koncertního sálu Brixton Academy obsahuje celkem devatenáct skladeb. Kapela se zde prezentuje velikou energií a nasazením. DVD obsahuje i slavný remix od The Prodigy "Voodoo People". (Wildchild8)
.maggie.
Když Pendulum vypustili tohle album s terčovým labyrintem na obalu, pravilo se v jedné UK recenzi: "Pendulum se nám snaží říct, že drum'n'bass je metal." :-D Což na jednu stranu tradicionalističtí guru jako Goldie celkem pochopitelně těžce nesli, a na stranu druhou se to otevřelo širšímu posluchačstvu, které začalo říkat, že ten d'n'b zase není tak špatný:-p Je pravda, že drumbác, rave a breakbeat už jsou dneska hodně oldchool (třeba já na tom v rané pubertě frčela, když jsem kdysi měla svůj první magneťák, a kytarovou hudbu jsem ve svém životě začala poslouchat až podstatně později: takže pro mě je tahle fúze fakt zajímavá, i když asi ne zrovna geniální:) a tak nějaký vývoj po těch letech asi musel přijít. Tenhleten drum'n'metal, nebo jak to nazvat, místy zní hodně nářezově, a jak je vidět na tomhle koncertním DVD, například remix Voodoo People nenechal nikoho chladným:-) Hustej koncert.(2.10.2011)
Wladi.mir
Doufám, že letos na Rock for People 2011, to rozjedou podobně. EDIT: Na Rock for People to bylo mnohem lepší!!!(24.6.2011)
kozina
Totální nářez!!!!!!!!!(6.10.2011)
MissyRock
Fantazie pro oko i uši... Nemám co vytknout. :)(2.5.2011)
FOCKE_WULF
Jednoznačně nejlepší živák z těch všech, co jsem viděl, vizuálně perfektní a ta energie mi úplně rozfoukla nohavice. Drum'n'bass 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=XKRx6V7bqQI&list=LLugb1e-LUMGmPjWMnRlO7QQ&index=2&feature=plpp_video(4.12.2011)
yxcvbnm256
Úžasný koncert.(17.8.2011)
R4d3oN
Parádní rozjezd!! Oni umí posluchačům rozproudit krev v žilách. Rozhodně, kdybych měl možnost, chtěl bych se zúčastnit. I když nejsem zrovna Dn´B fanda, tak Pendulum je zkrátka světová špička a jejich hudba se mi líbí.(8.5.2012)
iKosser
Nejlepší z nejlepších s nejlepší show...(17.6.2011)
Blue.Shark
Díky spolubydlícímu, který pořád poslouchal tenhle koncert dokola, se mi Pendulum začali líbit. Potom jsem energický a hity nadupaný živák z Brixton Academy viděl také a nesmírně mě upoutalo, že "ty lidi tam hrajou na skutečný nástroje, žádný hejbání s gramofónama". Teď už vím, že ne všechen D'n'B je špatný...a Pendulum je toho zářným příkladem.(1.8.2011)
Wildchild8
100% přísun energie a absolutní drive v každé minutě koncertu :)(4.11.2010)
Chuck_69
Parádní koncert, málo která skupina dokáže z koncertu udělat takovou podívanou , která se kdejakému fanouškovi neomrzí ani po několikanásobném shlédnutí. Mimochodem na Rock For People 2011 byly perfektní, snad ještě lepší než tady na tom DVD, až na to ,že se v Hradci ty lidi chovali jak zvířata. V druhé řadě pod STAGE se nechalo vydržet jen pár minut.(12.7.2011)