Legend of the Boneknapper Dragon (TV film)
Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy
USA, 2010, 16 min
John PuglisiHudba:
John PowellObsah
Legenda vraví, že existuje drak Kostilam, ktorý má brnenie z kostí. Hovorí sa, že sa nezastaví pred ničím, aby našiel dokonalú kosť na vybudovanie brnenia. Čo sa však stane, ak jeden z Vikingov má takúto kosť ako sponu na opasku? Pátranie po legende môže začať. (seko0408) -
Zkušený viking Gobber jde na lov Boneknappera, nejnebezpečnějšího draka na světě. Připojilo se k němu pár mladých vikingů a Gobber jim vypráví, že se s Boneknapperem již dříve párkrát setkal a proč je mezi nimi taková rivalita. Na první pohled se zdá, že ze souboje může jako vítěz vyjít jen jeden z nich. (Soundtrack)
Psema
"A ona ti vážně zasalutovala?" "No jo, věřili byste tomu?"(2.11.2010)
Dever
100% .......... http://www.youtube.com/watch?v=JbNhnaB2zpM(5.5.2011)
gr8 escape
Roztomilá zábavná blbinka, které se podařilo zachovat neodolatelný humor :)(22.8.2011)
3DD!3
Kostnatý drak nebyl špatný, ale je docela podraz udělat polovinu jenom v rozpohybovaných storyboardech. Ještě štěstí, že měli Johna Powella.(3.2.2011)
CrypzzXD
Bohužel, ale How to Train Your Dragon nastavilo laťku příliš vysoko! 45%(10.12.2010)
Stegr
80%(2.1.2011)
Shakers
Tento kraťas je rovnaký ako sa o ňom hovorí v obsahu, takže nieje o čom moc hovoriť.Jedno veľké dobrodružstvo jedného veľkého vikinga. Vidieť ho môžte tu: http://www.tubemotion.com/media/18247/Legend_of_the_BoneKnapper_Dragon_2010/ 70% - 3*(8.11.2010)
predators
Až na ovci, žádná sranda k popukání. Animace je kouzelná, ale tím to končí. 30%(7.11.2010)
swamp
Fajn krátkometrážní bonus k How to train your dragon. :) Příjemné je především vyprávění o BoneKnapperovi s jinou animací.(6.11.2011)
TheDarKnig
Na film to nemá ani na tak malém prostoru, ale vyprávění starého piráta je tak zběsile zábavné a kuriozní, že jen kvůli tomu to musím mít rád. Plus samozřejmě Powellova hudba a jeden nový drak. Doplněk jak má být. Hammerhead Yak .D(25.12.2010)
Flego
Postavičky z vydareného filmu Ako vycvičiť draka si strihli tento kraťas, ktorý je postavený na jednom vtipe. Kombinácia digitálnej animácie s klasickou mi pripadala zbytočná.(29.11.2010)
iamek
Ke zhlédnutí zde(14.6.2011)
Yardak
Krátký filmeček k How to Train Your Dragon mě mile pobavil. Dobrodružná výprava za drakem Kostilamem byla správně pojata. Vložené storyboardy mě neurazily, naopak to animaci i příběh oživilo. Hudba od Powella byla dalším plusem. Phil to pěkně rozsekl! :o)) Slabších 5 hvězd.(19.4.2012)
Darth Sidious
Krásný kraťas. V žádném případě nevidím nižší kvalitu v měnící se animaci. Příběh byl krásný, humorný, stručný a záživný.(18.10.2011)
Mystery13
Zajímavé zpestření nejlepšího animovaného filmu tohoto roku, How To Train Your Dragon příběh o drakovi Kostilamovi je zasazen do doby po filmu How To Train Your Dragon. Námět byl pěkný, myslím si, že pro budoucí pokračování mají tvůrci námětů ještě spousty. A to střídání dvou druhů animací bylo zajímavé a rozhodně příjemné. Jen by to mohlo být o pár minut delší, vezmu-li v potaz, že ze šestnácti minut jsou asi čtyři minuty titulky. 5*.(15.12.2010)
m@rz
Zdrcující jsou velryba a yak :)(1.11.2010)
blackrain
Kostilam byla obluda jako vystřižená z hororu.(29.11.2010)
SarumanKo
Jednoduchučký a hlavne zbytočný jednohubkový dodatok k animáku How to Train Your Dragon. Ale zábavný. Príbeh ani už známe postavy príliš nezaujmú a sami o sebe by nedokázali utiahnuť ani kraťas (je zaujímavé, že pri takom množstve ľudských charakterov ma najviac bavila superhrdinská dvojka veľryba a jak, no a samozrejme flegmatický baran Phil) a rozprávanie prostredníctvom striedania kreslenej a digitálnej animácie už tiež nie je nič nové, ale...! Ale vyzerá to dobre a vďaka hudbe Johna Powella to má fakt šťavu. Najlepším samostatným kraťasom od Pixaru to však nesiaha ani do polky členkov. (60%)(14.4.2011)
IQ Tiqe
Škoda těch oldstylových animací při vyprávění Tlamouna, bez nich to nebylo špatný, i když kvalit HTTYD to určitě nedosahuje.(5.3.2011)
phoebess
Ztřeštěné, zábavné, ale k dokonalosti tomu něco chybí... Ale odlišení vyprávěné (vzpomínkové) animace od té dějové se mi moc líbilo.(1.1.2012)
Související
- How to Train Your Dragon 2 (2014)
- Dragons: Gift of the Night Fury (video film) (2011)
- Book of Dragons (video film) (2011)
- Jak vycvičit draka (2010)