Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tallulah Winters (Eleanor Powell) je tanečnice v orchestru Tommy Dorseyho na výletní lodi bohatých a slavných. Před odplutím na cestu po Karibiku ji požádá tajemný muž, aby tajně převezla prototyp magnetické miny do Puerta Rico. Tallulah jej mylně považuje za nekterého z tajných mužů zákona vlády Spojených Států. Ve skutečnosti je to nepřátelský agent, jenž plánuje pomocí plánu z knihy Mertona K. Kibblea (Red Skelton) bombu propašovat za hranice. Merton Kibble píše šestákové romány a shodou okolností je též na lodi. Když si s Tallulou, do níž se zamiluje, vyrazí při jedné zastávce na břeh, náhoda a nešikovnost jim zamění tašky a bomba se dostane k Mertonovi. A pak začíná kolotoč událostí a bláznivých situací... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Autor dobrodružných románů se během plavby na Portoriko seznámí s atraktivní tanečnicí. Ta si myslí, že převáží pro vládu jakýsi nový druh magnetické miny, ve skutečnosti je však jen obětí podivných intrik, zcela jako v dobrodružných filmech jejího obdivovatele... Parodie na populární špionážní filmy (Přiznávám se, že jsem příliš vyzvědačských filmů let třicátých a čtyřicátých neviděl.), na které kromě několika gagů zaujmou i slušná pěvecká a tanenční čísla. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ke slovům pánů kolegů monologa a Pohrobka se ještě sluší dodat, že Ship ahoy znamenala společně s o rok starším Las Vegas Nights první filmové krůčky jedné budoucí obrovské hvězdy - Franka Sinatry. Ten si v obou výše uvedených filmech "zahrál" zpěváka orchestru Tommy Dorsey's Band. V tomto filmu Frank zazpíval několik písniček, z nichž ve dvou byl přímo v záběru. Z hlediska nesinatrovského je film docela nudný. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama