Clara cet été là (TV film)
Romantický
Francie, 2002, 85 min
Patrick GrandperretHrají:
Selma BrookObsah
Clara a Zoe byly odmalička nejlepší kamarádky. Teď jim ale nastalo nejtěžší období
v letech dospívání, puberta. Holky vyrážejí na letní tábor k francouzskému pobřeží
a především Zoe má jasný cíl. Je pevně rozhodnuta, že toto léto musí přijít o panenství. Brzy se dává dohromady se Sebastienem a veškerý čas tráví jen s ním, zatímco Clara je čím dál víc osamělá a bez přátel. Na táboře se seznamuje se Soniou, o které se proslýchá, že je na holky. Dívky se spřátelí a Clara začíná mít pocit, že jí Sonia přitahuje víc, než jako pouhá kamarádka. (playboxguest)
playboxguest
Letní tábor, první lásky, objevování sexuality a snaha přijít za každou cenu o panenství/panictví. Až na Selmu Brook totálně nesympatické obsazení a nedůvěryhodné výkony. Některé dívčí postavy (většina) mi vzhledem, ale hlavně chováním, připadaly jako totální kravky, které by zasloužily přes pysk, a s klučičími charaktery to nedopadlo o nic lépe. Celkově nuda s několika světlejšími okamžiky, jejichž sestřih by stěží vystačil na krátkometrážní film. Naše Pusinky dopadly nejméně o třídu lépe, nejméně!(21.12.2010)
žádní fanoušci
Podobné
- Líbej mě (2011)
- Bloomington (2010)
- Lhář má čtyři tváře (2010)
- Trhliny (2009)
- World Unseen, The (2007)
- Ta záležitost s Gray (2006)
- Zápisky o skandálu (2006)
- Loving Annabelle (2006)
- Sonja (2006)
- Svatba ve třech (2005)
- Nečekaná láska (TV film) (2003)
- Ztracená (2001)
- Líbat Jessicu Steinovou (2001)
- Un amour de femme (TV film) (2001)
- Aimee a Jaguár (1999)
- But I'm a Cheerleader (1999)
- Better Than Chocolate (1999)
- Konkurrentin, Die (TV film) (1997)