Reklama

Reklama

Nejlepší střela

(pořad)
  • USA Top Shot

Obsahy(1)

Televizní reality show určená všem fanouškům střelby. Šestnáct lidí různých profesí v zálibě ve zbraních (policista, mariňák, hasič, odstřelovač, kovboj atp.) jsou rozděleni do dvou soupeřících týmů a po dobu 30 dní bojují o titul nejlepšího střelce a 100 000 dolarů k tomu. Každý třetí den se utkají v různých soutěží týkajících se odlišného zadání pro výkon či čas i rozdílných zbraní. Od pistolí, útočných pušek, odstřelovaček, luků, kuší, seker či nožů, a to od první světové války až po dnešek. Tým, který prohraje v určité dovednosti, odchází na nominační střelbu, kde musí ze svého týmu vybrat dva lidi, kteří si to rozdají ve speciálním rozstřelu, který rozhodne, kdo z nich soutěž opustí. (Vyrida)

(více)

Recenze (4)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Místy až moc dlouhé a připomínající reality-show Vyvolení, Big Brother a podobně. Nedívám se na to kvůli tomu, abych viděl, jak se na pokojích hádají, pomlouvají a domlouvají si taktiky. To mě nebaví a už jsem se to naučil přetáčet a sleduji pouze "challenges" neboli úkoly vedoucí k vyřazení a nebo do rozstřelu - ty nemají chybu! ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

O téhle show jsem se dozvěděl úplně náhodou z jednoho amerického rádia, ve kterém byl jako host pozván právě moderátor Colby Donaldson, který posluchače lákal na jeho první moderátorský pořad. Řekl jsem si no dobrá zkusím si ho opatřit a uvidím co to bude zač, třeba mě to chytne. Světe div se, chytlo! Opravdu jsem vydržel až do konce a po zhlédnutí poslední desaté epizody mi bylo dokonce líto, že to všechno končí. Ikdyž má show pravda trošičku pomalejší úvod, tak od třetí epizody se to rozjede na plné obrátky a to nejen v soutěžích, ale i ve společenských vztazích mezi všemi soutěžicími. Colby si moderování užívá a jde vidět, že si vzal ty správné návyky od svého kolegy a kamaráda Jeffa Probsta, který ma na starost zase jinou televizní show Survivor, kterou si i sám Colby hned několikrát zkusil. Jediná věc, která mi nepřišla úplně doladěná byly pravidla, které v úvodu měly zásadní směr, kterými by se hra mohla ubírat, ale ve druhé polovině se nabralo na rychlosti a eliminace soutěžicích měla takové tempo až mi to přišlo neetické k samotným hráčům. každopádně jsem se i tak podle mého hodnocení skvěle bavil a s radostí očekávám druhou řadu, na které už započaly castingy. Ještě doplním na závěr komentář odkazem na oficiální intro toho to pořadu s prozrazením mého favorita Simona ''J.J.'' Racazu, kterému jsem držel asi nejvíce palce ze všech přítomných. Jestli to celé vyhrál právě on, nebo někdo úplně jiný si však musíte zjistit sami, nejlépe zhlédnutím celé této originální soutěže, protože jednoznačně za to stojí. ()

Reklama

colonel89 

všechny recenze uživatele

Konečně reality show, která je zajímavá a ve které hraje roli jak psychická vyrovnanost, tak schopnost zacházet se všemi druhy zbraní. Proto i favoriti, kteří ovládají většinu zbraní, můžou vyhořet na vrhání nožů a to dělá tuto show neuveřitelně napínavou a nepředvídatelnou. Když ukážou své schopnosti střelci jako J. J. Caraza, úplně slintáte blahem. Jak je v reality show zvykem, dojde k intrikám, taktizování a pomlouvání, takže si brzo najdete svého favorita nejen díky schopnostem, ale i díky chování, které mu u ostatních může zlomit vaz. Navíc Colby má super emerickej přízvuk. So lets see who is going to earn 100 000 dollars and the title of Top Shot!! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama