Kocour v botách
Francie, 2009, 80 min
Jean-Claude PetitHrají:
Yolande Moreau, Atmen Kelif, André WilmsObsah
Nikdo mu neodolá!
Po smrti svého otce zdědí mladý mlynář kocoura. Není to však jen tak nějaké obyčejné zvíře - umí mluvit a vykračuje si po světě v botách!
A kocourova vynalézavost, výmluvnost i další talenty jsou zcela k službám jeho novému pánovi. Ten je bude potřebovat, protože se zamiloval do princezny Manon a v cestě mu stojí celá řada překážek... (oficiální text distributora)
Ded@M@tes
Blbůstka. Grafika z první strany nenadchne a tvůrci se moc nepředvedli. Pomalu loutková animace. ( Hodnocení: 1/10 )(12.5.2012)
Jacinda
Pro jakou věkovou hranici tohle je? Dabing mi místy připomínal Bořka stavitele. uřvané. grafika divná. a všichni se chovali jako magoři.(25.4.2011)
Chrustyn
Jednoduchý příběh, jednoduchá vizuální stránka, podivná hudba. Pro děti zábavné, pro ostatní občas nesnesitelné.(30.5.2012)
blackrain
Tahle francouzská číča u mě moc nezabodovala. Mám mnohem radši kocoura, co se kámoší se Shrekem.(28.12.2010)
MartinezZ
Stejný běs a hrůza jako Kozí příběh - animace ála Polda 5, nic vtipného, postavy slušně řečeno nehezké (princezna je pizda a to by v pohádce asi být neměla...), princezně v putyce už chyběla jen tyč, písničky zbytečné, pokusy o humor jsem zaznamenal, humor samotný nikoliv. Dobře, stejně jak Čecháčci si i Francouzi vyzkoušeli svoje 3D a doufám, že zjistili, že to pro ně není a nic dalšího podobného "tomuto" v dohledné době nevyprodukují. musím uznat, že jsem to celé nedokoukal, nedalo se to, a to jsem schopen koukat v celé délce na sebepitomější snímky.(20.4.2011)
Mauric
Přenesete-li se přes fakt, že animace vypadá jako ze Sims, postav je jen hrstka a všichni se chovají tak trochu divně, dokážete si tuto pohádku užít. Samozřejmě by asi slušela nálepka "Pro děti do šesti let". Dveřník zpívající francouzské cover-verze Pavarottiho mě i rozesmál.(6.3.2012)
oveckaoa
No že by mě to nějak nadchlo nemůžu teda říct. zaregistroval jsem 2 dobré hlášky a scény (Nemám rád mladé lidi protože jsou mladí a tobě že je kolik :-)) a Pozvěte jen Vašeho bratra vy 2 můžete jít taky s naším hnusným komorným No je opravdu hnusný :-) ) Písně jsou zde samé covery jen v francouzštině a moc opodstatnění tam pro nich teda nevidím přišly my tam zbytečné.(6.11.2010)
pepa3rd
Nuda, nuda a zase nuda. V podstatě si o tomhle filmu myslím skoro to samé co o Kozím příběhu. Podobná animace, podobně praštěné, podobně nudné, hrozné pseudomoderně historické vsuvky, jen tu naštěstí chybí nechutné "vtipy". Konec jsem už popoháněl víc, než je zdrávo, takže na druhou hvězdu nedosáhne. Kdyby tuhle pohádku natočili v klasickém pojetí (na které jsem se těšil), nechybělo by mnoho a jsme s hodnocením rázem někde jinde. 30 %(10.11.2010)
tterez
Francouzskej pokus o roztomilý počin se zvrtnul v bláznivou frašku na pohádku, kde byly všechny postavy nepříjemným způsobem "uzpívané", až bych řekla uječené. Pěknou ostudou je navíc i ta animace. Všechny postavičky (vyjma kocoura - ten ušel) byly neskutečně ošklivé a nemohly se líbit ani dětem. Jen doufám, že ten nový Kocour, co je právě v kinech, bude o sto procent lepší.(21.12.2011)
metal.storm
odpad!Tak to radšej okopávať zemiaky na roli ako pozerať ToTo!! -Totálne zbytočný, odporný a blbý film. Oproti tomuto bola hraná nemecká verzia kocúra v botách dokonalá!!(11.4.2012)
xxlch
Francouzské filmíky moc nemusím,tedy pokud se nejedná o ty historické,no a pohádky jako je tadle už vůbec ne.(25.4.2011)
Esmit
Dle mého názoru zajímavé zpracování ale dětem bych to nepustila. Chápu, že lidožrout má být krutý ale podporování násilí a týrání žab? Pche!(28.11.2010)
sarfian
Nesympatická animácia, odporná hudba, jednoducho aj takto sa dá zvrzať celkom dobrý námet. Teda mal som čo robiť aby som to vôbec dopozeral.(26.2.2011)
Sanas
Skladby mistů, upravené idustiální metodou, neestetická princezna, animace Kozího příběhu. Dialogy na úrovni deseti piv. Chtěla jsem vydržet - nevydržela. Jednu hvězdičku dávám proto, že nevím, jak to dopadlo....(29.3.2012)
benny159
odpad!Veď to bolo otrasné. Animácia ešte celkom ušla ale ten príbeh, to vyjadrovanie postáv, a tie priblblé piesne....nech sa hnevá, kto chce, ale toto nie....(8.1.2011)
marko66
Animácia nie je zlá ani najlepšia ale v tom by som problém nevidel, ani tie songy mi až tak nevadili boli dokonca zaujímavé a aj vrátný bol vcelku dobrý :-), čo mi najviac vadilo bol lidožrout a všetko okolo neho spojené, ten tam proste nemal čo robiť.(26.1.2011)
Nymphadora
Animace hodna počítačové hry, hloupé dialogy, suché prostředí prostě nuda.(31.7.2011)
Eonex
odpad!Ztráta času. Upřímně jsem hned po první minutě dostala nápad - vypnout to. Nakonec jsem vydržela, ale zdá se, že jsem ztratila 80 minut ze svého života zbytečně. Grafika je uřvaná, postavy jednají jako by byly na drogách a kocour je spíš chlupatý člověk s kočičí tváří. Nuda.(12.1.2012)
ronin zabak
odpad!tuhle grafiku nesnáším. Je levná a nanicovatá, milion keců a hovno z toho.... Hrůza...(2.2.2012)
karel63
odpad!NEDOKOUKAL(29.3.2012)
| Na DVD od: | 02.11.2010 H.C.E. |
|---|---|
| Na levném DVD od: | 09.11.2011 H.C.E. |
Podobné
- Kocour v botách (TV film) (2009)
- Kocour v botách (1993)
- Kocour v botách (1988)
- Kocour v botách 2: Cesta kolem světa (1976)
- Kocour v botách 3 - Na Divokém západě (1972)
- Kocour v botách (1969)
- Kocour v botách (TV film) (1961)
- Kocour v botách (1958)