Reklama

Reklama

Josh Kovacs je manažerem jednoho z nejluxusnějších hotelů v New Yorku. Nejvyšší patro má pronajaté burzovní magnát Arthur Shaw. Když ho zatkne FBI za podvod, považuje to Josh nejprve za omyl. Pak se ale zjistí, že Shaw zdefraudoval nejen obrovské částky, ale i peníze hotelových zaměstnanců, kteří je vložili do penzijního fondu. Cítí obrovskou vinu, protože on sám Shawa o jeho spravování požádal. Vrátný Lester, který se jako ostatní ocitl na mizině, se pokusí o sebevraždu. Teprve tehdy Josh prozře a v záchvatu vzteku roztříská červené Ferrari, které Shaw vystavuje ve svém bytě. Spolu se dvěma dalšími kolegy je okamžitě propuštěn. Poté se rozhodne vzít odplatu do vlastních rukou. Od agentky FBI se dozví, že v Shawově bytě je ukrytý trezor s 20 miliony dolarů. Josh k připravované loupeži přibere bývalého burzovního makléře, který kdysi v hotelu bydlel, a dávného spolužáka - profesionálního zloděje. Trezor je ale prázdný. Ve chvíli čirého zoufalství si Josh uvědomí, že poničené Ferrari je ze zlata. Teď už jen zbývá vymyslet, jak dostat nepozorovaně Ferrari z nejvyššího patra mrakodrapu. (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (381)

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude lepšia komédia. Najviac ma prekvapil asi výkon Eddieho Murphyo. Po dlhej dobe mal aspoň nejakú lepšiu postavu, aj keď vám počase lezie na nervy.. Ale ako celok my to vôbec neprišlo ako komédia. Ratner je známy tým, že komédie vie točiť ale tento počin mu dva krát nevyšiel. Solidných 35% - 2*. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller sbírá partu zoufalců (mezi kterými nechybí ani zapomenutí Murphy a Broderick) aby okradli cynického Alana Aldu. Výborné obsazení, na komedii atraktivní téma, ze kterého se mohla vyklubat alespoň zábavná komedie. To by však Brett Ratner nesměl stát levou nohou a ukázat, že je pouhopouhý rutinér, jehož občasné úspěchy jsou pouhou náhodou. Smutně slabý film. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, co má tento film znamenat. V prvé řadě jsem doufal a dokonce si myslel, že by to mohlo být zábavné a stylové ve stopách Dannyho parťáků. Ale už tak v polovině a hlavně ke konci jsem hodně rychle vystřízlivěl. A přitom nápad a hlavně hvězdné obsazení nasvědčovali, že to bude koukatelné. Ale setsakramentsky jsem se mýlil. Za celou dobu jsem se snad jednou zasmál, což je na stillerovskou komedii hanebné. Poslední třetina byla naprostá sračka se scénami, které by do filmu nedal snad asi nejhorší režisér. Auto na výtahu a pak v bazenu? WTF. A ještě jednou WTF. Naprostá nelogičnost, která musí mlátit do oči i úplnýmu debilovi. Když už ne samotný děj, tak alespoň Eddie Murphy a Téa Leoni rozzářili trochu tmu před očima. Na ty se skutečně dívat dalo. Tím ale pozitiva končí. Bohužel. Místní hodnocení naprosto odpovídá realitě. 45%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z ukázek v kině jsem měl dojem, že to je koukatelná, vtipná vykrádačka se slušným počtem známých tváří. Ale na druhou stranu, kdy naposled natočil Murphy kvalitní film? A musím říct, že na jeho poměry to je jasně nadprůměr, "pitvořivé" a trapné scény tu skoro nejsou. Ústřední postava je spíš Stiller, takže další jistota. Taky nečekejte uragán smíchu, ale člověk se zasměje. Že celý plán je jaksi děravý se dá přehlédnout, ale zase na druhou stranu to není nijak nereálná trhlá ztřeštěnina. # příběh 6 | hudba 6 | humor 5 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tower Heist není špatný film, sám o sobě si stojí dobře. Ale nabízí se zde srovnani s Dannyho parťáky a zde tento snimek nemá šanci obstát. Tower Heist je založen na šílených plánech, ktere víceméně vycházejí a to mě právě bavilo ;) Co bylo, ale zvláštní, bylo obsazení: Stiller, Broderick, Murphy a Affleck. Tato čtveřice mi přišla málo sehraná. Takže to je trošku škoda, ale co mě potěšilo byla role Alana Aldy, ten se na prohnilého bankéře hodil perfektně... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu je jediná improvizovaná scéna. (KucC)
  • Miliardář Donald Trump poskytl filmařům k natáčení svůj Trump International Hotel & Tower, který se nachází nedaleko Central Parku. (jenik71)

Související novinky

Eddie Murphy touží po Oscarech

Eddie Murphy touží po Oscarech

07.09.2011

A dostane je. Protože je bude moderovat. Jistě, je to především součást kampaně před uvedením pestře obsazené krimikomedie Mistrovský plán, kterou natočil Brett Ratner. A Ratner je i jedním z… (více)

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Reklama

Reklama