Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Velká vykrádačka originálních Protivných sprostých holek? Jo. Žádná originalita se nekoní. Včetně toho, že vlastně všechny holky jsou nakonec stejný a jde jim jen o to jedno - bejt populární a mít spoustu supr kámošek. Chlapi jsou tu jen hezouni, kromě hubenýho ajťáka, co dokonce dokáže dát video na internet. Borec. Asi nejlepší herecký výkon podává představitelka Chastity, hlavní mrchy. Zřejmě to ale bude tím, že zahrát mrchu je zábava. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Do kvality jedničky to má sice dost daleko, ale koukatelné to ještě bylo (líbí se mi porovnávat teen holčičí filmy, protože i když se na první pohled může zdát, že všechny jsou na stejné brdo, podle mě to tak není - najdou se takové, které mají třeba nějaké dost povedené scény nebo aspoň dobrý soundtrack, ale jsou taky jiné, které nevynikají skoro ničím. A tenhle je bohužel právě z těch obyčejnějších a méně zábavných). Bylo ale zajímavé vidět v nějakém filmu Jennifer Stone, protože tu jsem zatím znala jen z Kouzelníků z Waverly. ~(2,1)~ ()

Reklama

Kanec.Pumba 

všechny recenze uživatele

Klasický případ - první díl super, druhý díl - jak to říct: nuda, nedomyšlené, nezajímavé. Myslím si, že jednička byla chvílemi až moc temná, ovšem tohle je prostě růžová kalamita. Jednotlivé "naschvály" mi přijdou nedotažené do konce. Postavy nejsou vůbec sjednocené. Je mi líto, pro mě tento film nemá valnou úroveň. Nebýt Meaghan, Nicole a Jennifer, dávám hodnocení ještě nižší. ()

White-Man 

všechny recenze uživatele

Jestli jednička byla průměrná, tak dvojka je hodně podprůměrná. Sice jsou zachovány prvky, které používala jednička (nová holka příjde na novou školu, boj proti „fiflenkám“, obžalování z krádeže/podvodu, apod.), ale nejsou tolik výrazné, narozdíl od jedničky, a příběh tak působí poněkud suše. Holt opět se ukázalo, že pokračování nejsou vždy vhodnou volbou. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Když jsem první díl prohlásil za jeden z nejlepších filmů ve své kategorii, odvážil jsem se jít i do druhého dílu, ale bohužel tady jsme zpátky u fekálního humoru - blití na lidi a šlapání do hoven mi opravdu nepřišlo k popukání v žádném věku. Asi se budu muset na první díl někdy ještě jednou podívat, jestli jsem opravdu tehdy nebyl v nějakém deliriu. Jinak příběhově ty dva díly spolu nemají nic společného, je to jen rejžování na jménu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama