Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Jo je velmi sebevědomá a oprsklá dívka, která tíhne spíš ke klučičím zálibám. Když potká partu Plastic, fakt se z nich jako jediná neposere, byť je nadále ignoruje. Ovšem jen do doby, než začnou terorizovat její spolužačku Abby… No, co na to říct. Velice slabý teen film. První díl se mi líbil o dost více. Obsazení nudné, nikoho si už nepamatuju. Mladší slečny by to jistě bavilo, je to film z jejich prostředí. Já už jsem asi boomer. ()

silvinkahone 

všechny recenze uživatele

Opět další důkaz toho, že pokračování skvělých filmů se většinou nepovede tak, jak by mělo. Možná je to ale díky tomu, že první díl se povedl natolik, že jakékoliv další pokračování bude už působit jen jako směšná napodobenina. I přes to, že zde naprosto chybí Lindsay Lohan nebo Rachel McAdams, má tento film něco do sebe... ()

Reklama

iheartmovies odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa. Trapné "hlášky", rádoby vtipné řeči třech fiflen. Dvojka Protivnejch sprostejch holek? Naprostý propadák. Až tak se mi ten film hnusil, že jsem ho málem nedokoukala do konce. Prostě hrůza. První díl je jeden z mých neoblíbenějších filmů, ale tohle.. Jak bych to shrnula? 96 minut utrpení. Odpad, nedoporučuji! ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen komedie, i když zvolila bych jiný název, protože se skvělou jedičkou se to prostě nemůže rovnat. Co se týče obsazení, sledovat celý fim střídající se Disney star mě zrovna moc nebavilo. A děj? Nic nového, hrozné kopírování událostí předchozího dílu, dalo se přesně očekávat co bude na konci. Závěr, slabé *** ()

CernaMoora odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost s neuvěřitelně nesympatickým hereckým obsazením (není tam jediný inteligentní ksicht; pro mě osobně vede žebříček těch, co mě nejvíc točili, Lucka Vondáčková coby Jo a nudnej fracek ze šestý řady Zoufalek coby Mandi) a naprosto debilním scénářem. Prostě hrůza. A to se mi původní Mean girls fakt líbily (myslím, že na 4 hvězdy) - kdybych je neviděla, tak bych tady dala alespoň jednu hvězdu za pár nápadů, ale takhle vím, že to byly jen vykrádačky jedničky, takže nic. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama