Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že tenhle film by si i zasloužil o pár procent vyšší hodnocení. Atmosféra byla fakt super. Dominantní fotřík, zpracované děti a poslušná panička. To vše jen přidávalo na zvrácenosti celého příběhu. Synátor jak se patří zvědavý, je přece sen každého puberťáka mít ve sklepě zavřenou polonahou, sexy kanibalku. Z moralizujícího slušného tatínka a jeho synka se však postupem času klube něco co je možná ještě horší než slečna připoutaná v jeho sklepě. Posledních 20 minut bylo ještě "lepších" než jsem čekal. Já jsem mile překvapen :) 70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostech je to místy docela šokující a překvapující svojí brutalitou, kterou jsem tak úplně nečekal. Někteří si stěžují na závěr, já ho považuju za nejpovedenější část. Sice to dost postrádalo logiku, ale aspoň to byl solidní nášup. Když to vezmu celkově, tak se mi ale celá ta storka jevila dost podivně se značným množstvím blbých situací a divným chováním postav. Navíc mě to prostě nijak zvlášť nebavilo a ke všem postavám jsem cítil odpor. Přestože se jedná o docela netradiční exploitation podívanou, což mám zpravidla rád, tak v tomto případě mě film spíš odpuzoval v tom špatným slova smyslu. 45% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

The Woman začína ako lacne vyzerajúci céčkový horor. Ale dajte mu šancu. Lenivá herecká akcia, zvláštne dialógy a mimózne režijné pojatie postupne začnú dávať zmysel, postavy naberú kontúry, atmosféra začne dusnieť a finále vás knokautuje. Produkčne béčkový film, ale obsahovo rafinovaný, presný a na americký produkt neobvykle odvážny. Ako v surovosti, tak v podkopávaní amerických sociálnych vzorcov. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

A to bolo čo? No určitě ne oslava žen, ženského těla, ženského pohlaví, ženského plémě. Z názvu jsem tipoval (a bál se), že to natočil nějakej uměleckej Ital typu Fellini a právě o tom to bude, ale na štěstí se z toho vyklubala dost psycho věcička, saďárna jak prase. Některé záběry a momenty nebyly filmařsky zrovna zdařilé a bylo vidět málo peněz, ale zas se tam našly scény nadmíru povedené. Obzvláště musím pochválit, jak se tady pracovalo s hudbou - ta hraje skoro pořád a skvěle se tam hodí. Gore efekty docela nuda, i když uplnej amatérismus to taky nebyl. A musim pochválit taky herce - Pollyanna McIntosh, tu neznám, ale tady se mi teda odhalila nejen fyzicky, ale i jako démonická animální herečka. Sean Bridgers byl taky dobrej zjev a jeho postava prostě neodolatelně odporná. Děj samozřejmě není žádná přehlídka inteligence, ale to je jedno - hlavní je, že to bylo chytlavě natočeny, překvapilo mě to a v podstatě mě to i bavilo. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Béčko ako remeň na ktoré by sa zabudlo hneď po pozretí, keby sa v ňom nenachádzali nechutné, zvrhlé, morbídne , mindfuck nečakané zábery. Z takou lacnou kamerou mi až tak nesadli ale šokovali ma až až. Či už týranie, ponižovanie, sexuálna deviácia, kanibalizmus. Kadečo skazeného môžeme vidieť počas priebehu snímky. Akurát je všetko nekvalitne zachytené.. Presne ako video-film ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama