Reklama

Reklama

Žena

(festivalový název)
  • USA The Woman (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chris, úspěšný právník a otec rodiny, jednoho dne objeví v lese divokou kanibalku. Chris neváhá a kanibalku sleduje a poté ji unese k sobě domů, kde z ní hodlá učinit civilizovaného člověka. Chris přesvědčí svou ženu a děti, aby to bylo jejich malé tajemství a nikdo z okolí se o tom nedozvěděl. Brzy se chování Chrise dramaticky změní a situace s kanibalkou jde zcela mimo kontrolu. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parádní hororový drama, který ve svém celku vyzní zcela jinak, než to původně vypadá. Tyhle krutý a bizardní rodinný dramata mám vcelku rád. A tady je rodinka opravdu k pohledání. Tatínek je fakt "frajer" a rodinu si vede tak nějak po svém. To, že uloví v lese holku-kanibalku je už jen taková třešnička na dortu ... Chladný, drsný, hnusný, napínavý, extrémní psychyckej teror a excelentně vygradovaný finále!! "Gore orgie" moc nečekejte (i když jsou), tohle je hlavně totální psycho, než nějaká řezničina. Kdo nepobere, jeho chyba ... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Je cosi shnilého v maloměstě americkém", jak pravil klasik. A tohle brilantně deviantní filmové podobenství to potvrzuje. Na pohled slušní otcové rodin tam przní vlastní dcery, týrají manželky a ve sklepích občas drží v zajetí nějakou tu kanibalskou saskwatchku. Slizký tyranský srábek a jeho narušený syn jsou postavy tak mužskošovinisticky hnusné, že podezřívám pana rejžu z latentního feminismu. Naproti tomu ženy jsou buď oběti (jako vždy výborná Angela Bettis, její filmová dcera i krásná paní učitelka), nebo silné a zemité (a nelidské) živočišné entity. Konec s anoftalmickou sestrou mě definitivně přesvědčil, abych pálil všemi pěti. Takhle bizarní a ujeté filmy se totiž často neurodí a je třeba si jich považovat. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tá 2ka za Angelu a 5minútový úvod , ktorý dával nádej ,že sa bude 1dnať o akurátny film. Žiaľ opak bol zase pravdou , ako sa to v poslednej dobe tak často stáva. Áno z filozofického pohľadu , pod intelektuálne podaným drobnohľadom sa tam nájde nejaká tá symbolika o naturalisické premiestnenie prírody ( divožienky ) do civilizácie , o feministický pohľad na " rodinného dominátora " . Síce parádne zahrané aj nasnímané to plynule prešlo do rodinnej drámy ... ale celé suterénové upínanie a napínanie...ma proste nudilo. Jednou vetou ? ŤAŽKOPÁDNE NIČ Z KTORÉHO SA DALA VYŽMÝKAŤ PARÁDNA PSYCHO PECKA. P.S. Sundance je mi " uvoľnený " a s ním spojený aj " bungee hyping ". Pre niekoho určite prísny verdikt , ale už to muselo prísť - úroda z poslednej doby je toho následkom. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhořčený chlapík na Sundance film vyhypoval víc, než bylo vhodné. Budu si ho muset nechat ještě trochu rozležet v hlavě, ale zklamání se neubráním. Momentálně mám problém The Woman na symbolické rovině vůbec nějak uchopit, maximálně jsem zatím schopen říct, že už dlouho mě žádná filmová postava neštvala tak, jako zdejší hlava rodiny. Akčnější závěr mě spíše zklamal, tam se tatík neudržel a dost nelogicky si zkomplikoval situaci (že z toho byl sympaticky krvavý masakr je druhá věc). Tipuju, že to bude mít podobně rozporuplné přijetí jako starší McKeeho May. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tahle mrazivě drsná záležitost mi rozbušila srdce, nakouknutí pod pokličku rodině Cleekových bylo pro mě mnohem děsivější než necivilizovaná ženská z lesa, která ví, co je ňamka. Herecký trojlístek – Angela, Pollyanna, Sean – lze jen a pouze chválit, všichni byli úžasní a uvěřitelní. Challenge Tour Horror, 2016. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Chris Cleek (Sean Bridgers) opakovane používa slovo "anoftalmia", čím odkazuje na jednu z jeho dcér, ktorá trpí touto vrodenou absenciou oka. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama