Reklama

Reklama

Recenze (8)

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Tak, konečně už vím, jak se holky potkaly. Škoda jen, že jsem ho nenašla v češtine, v originále mají strašně otravné hlasy... ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dalo se vůbec čekat víc? Film je víceméně jako další z epizod seriálu. Oproti běžné epizodě je pouze 3x delší, kapku originálnější (dějově předchází celému seriálu a ukazuje, jak se Sam, Clover a Alex seznámily a jak se z nich staly špionky), a krom obvyklé instrumentální hudby nabízí v soundtracku dvě až tři zpívané písničky. To je z rozdílnosti asi tak vše. Já si ale vůbec nestěžuju - I když je Totally Spies záležitostí asi tak pro 12-leté holky, od té doby, co jsem se na seriál před lety dívala, mám pro tyhle špionky slabost. Takže za mě slabší 3 hvězdičky. ~(2,6)~ ()

Reklama

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Som dlhodobý fanúšik animovaného seriálu Špionky :) Strašne som sa tešil na film, trvalo mi pár rokov kým som si ho zohnal ... Hmm za mňa dosť sklamanie. Áno je to presne ako viacero epizódiek klasiky za sebou ... ale nefunguje to ... Je to pridlhé, dosť to nudí, príbeh je slabý ... A videl som komplet seriál a mám dojem, že tam už aj v klasickom prevedení bolo pár narážok ako sa dievčatá zoznámili a ako boli vycvičené ... Ešte to stretko bolo fajn ... ale ten ultra rýchly tréning a bum aké sú vydarené a šikovné špiónky - to mi prišlo vyložene hlúpe ... Deti to asi nadchne, ale mňa ako už dospeláka film skôr unudil ... Škoda ... Tsuki to vystihla výborne ;) Videné v ANJ, aj v CZ ... A aj tak je moja najobľúbenejšia SAM :P ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to dobu, kdy mi bylo -náct. Špionky jsem měla ráda, chtěla jsem být jako ony a nejoblíbenější byla zrzka Sam. Je to takový začátek, jak se holky seznámili a začali dělat tajné špionky. Na svoji dobu dobrý seriál i když tento film vznikl až osm let po seriálu, ale prakticky se tam nic nezměnilo, spíš to připomnělo jeden dlouhý díl. https://www.youtube.com/watch?v=_zrgbA3FMVE ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama