Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto a podobné kousky těch trotlů bych povinně pouštěl mladým těhulím, aby už konečně přestaly fetovat, chlastat a kouřit, jinak z jejich mimí vyrostou stejná hovada. Proč jsem dal poprvé jednu *? Že by něco freudovských podvědomých tužeb? Verbal tam má pořád to koňský sperma, asi na tom něco bude:-))))) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Parta Johnnyho Knoxvilla opět dorazila. A předvádí to, na co jsme zvyklí. Ale o nic hůře, spíše pořád lépe. Jackass 3.5 dává navíc vhled do zákulisí natáčení Jackass 3 a vlastně kousků téhle party jako takových, což je vzhledem k jeho obsahu dost osvěžující věc, která dává jejich skopičinám další rozměr mnohem lépe, než digitální 3D projekce. Tahle banda žije a je to poznat. Když vynechám těch několik kousků, které překročily mou hranici únosné nechutnosti (naštěstí jich většina byla už v J3), je to parádní ostrá zábava, kreativní, inovativní, důmyslná. Plná života. Přinejmenším za čtyři hvězdičky. Nebo se také na to můžeme podívat z druhé strany - nepochopené šaškování a samoúčelné nechutnosti, blbinky skoro na hodinu a půl. To pak můžeme dát Odpad nebo jako grand jednu hvězdu, a jí si spokojeně chrochtat k nyní již extra vyčpělému humoru třeba pánů Genzera a Suchánka (se vší úctou k nim, jeto baví, lidi jim to žerou, proč ne). ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Asi jsem úchyl, ale na Jackass a tu šílenou partičku kolem Knoxvilla se vždycky rád podívám. Samozhřejmě bychz oželele všeczhny ty fekální, prdící a zvracecí scény, ale pak si říkám zhda by to byli ještě Jackass. Tohle je jejich styl, nezhaměnitelný a neookopírovatelný. Já si nejraději užívám takové ty inteligentnější úkoly, nebo scénky. Výborná byla bitka lilipůtánů v hospodě a taky útěk z věznice skrze paralyzérové překážky. V minulých dílech si vybavuji geniální houpačku, kde jste se museli silně odrazit nahama aby jste se dostali nad rohy rozzuřeného býka čímž se ovšem ten druhý na druhé straně tyče co ještě otáčela kolem své osy dostal přímo před jeho nozdry... :-). To mně baví. Dělat téhle smečce kameramana bych vážně nechtěl. Některé scénky nechápu, to když se opravdu silně řežou a divím se, že to ještě někdo po kopanci do hlavy neschytal nějak vážněji. Každopádně i u tohohle dílu jsem se zase párkrát pořádně zasmál, protože nechyběl ani důchodce Irving Zisman. A co potěšilo byla účast našelo L39 Albatrosu z Aera při tryskovém blbnutí :-) !!! Dávám za tři šipky foukané hádejte čím.. * * * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Inteligentní mladí lidé opět přicházejí s inteligentní zábavou pro inteligentní mladé lidi! Nepochybně neexistuje nic kultivovanějšího a zábavnějšího, než se kopat či mlátit různými předměty do koulí, dát si před skokem dalekým pořádný klystýr a poté se vysrat do doskočiště nebo si mazat po obličeji koňské sperma! Bývalí vězňové, diplomovaní absolventi sedmi tříd základní školy, prokastinující stavební přidavači, horníci, metaři a jiné vypatlané lopaty s vytříbeným smyslem pro tumor si při tom užijí spousty legrace!! MUHEHEHEHE! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nepoužitý materiál z 3D, pak se mám asi ještě na co těšit, když se na trojku chci podívat. Ač tělem dospělejší, "pánové" z Jackass na mozku omládli, mají stále spoustu fantazie, ale překypují hlavně nápady, které nikdo z nás nechce. Při kouscích, co dělají, se velmi vážně divím, že dávno nemají zpřelámané páteře a přemýšlím, zda jsou ještě schopní se vůbec rozmnožovat (možná by neměli :D). Jackass 3,5 je jako hodně zvrhlý dokument, se spoustou bolestivých skřeků, zpomalených záběrů plácnutí rybou přes obličej a týpků, co si při chcaní navzájem podrží dick. Rozhodně ne zábava pro vyšší třídu a starší diváky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama