Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gotický horor o partičce mladých lidí, kteří mají brzy přijít na to, jak se nevyplácí ignorovat znamení. Obzvlášť, když jde o znamení smrti. Dva páry vyrazí na víkend kempovat do přírody, avšak nešťastnou náhodou se dostanou do konfliktu s místními lidmi. I když spojitost můžeme tušit jen zlehka, hned po této události se začnou dít podivné věci. Čtveřici hrdinů provází na jejich cestě jedno děsivé znamení za druhým. Bezpečný úkryt jim neposkytne ani kukuřičné pole, a tak je jen otázkou času, kdy jejich řady začnou řídnout. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Gotický horor? To tedy opravdu ne. Průměrná vyvražďovačka s klasickým příběhem - parta mladých balíků z města se dostane do spárů balíků venkovských. Krásná příroda, hezká práce s cihlou (bohužel nedošlo na práci s rozžhavenou tyčí), fanatický farář, komunita s vlastními zákony. Chcete-li, aby někdo zmizel, pak ho je nejlepší upálit mezi pneumatikami. Všechny postavy jsou magoři nebo blbci, tudíž divák se těžko rozhoduje, které straně fandit. Nojo, podobných filmů jsou spousty, ale možná mají ve Státech pocit, že lidi z města je třeba před americkým venkovem soustavně varovat... Slušná kamera, průměrné gore (nabízely se takové možnosti), ovšem za očekávaný závěr jsem musel hodnocení zvednout. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší podarený exploiťáčik na tému "partia ľudí ide". Tentokrát tu máme dva páriky, ktoré sa vyberú kempovať, avšak nešťastnou náhodou sa dostanú do konfliktu s dedinskými buranmi a nedopadne to veľmi dobre. A môže sa začať zábava: naháňačky po lese, nejaké to mučenie, vraždy a hry na mačku a myš. Čiže nič nové na svete, ja si však vždy dám rád repete. Páčilo sa mi, že sa hlavné postavy nesprávali nelogicky, keď mali možnosť strieľať, tak strieľali. Kamera pekná, krvi bolo dosť a všetky atribúty dobrého hororu boli splnené, takže kľudne choďte do toho. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nikterak významnej ani atmosférickej film to teda zrovna není. Ne že bych se nudil, ale o tom, že bych se třeba bál nemůže být řeč ani náhodou. Hrozně tuctová stokrát viděná a nezáživná věc, tak maximálně na jedno zhlédnutí. Navíc je úplně evidentní kterej film to vykrádá. Tohle už tu prostě bylo.35% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V tomhle vidlákově jsou všichni tak těžce na hlavu, že i takovej Leatherface mi oproti nim přijde jako pohodovej, i když občas trochu hlučnej, soused od vedle. Což znamená, že projíždět se u nich na čtyřkolkách nebyl zrovna nejlepší nápad dne. Každopádně chválím výběr buranů protože rejža si dal záležet a vypadá to, že vidláky ani nemusel moc maskovat, stačila přirozená "krása" místního obyvatelstva. Co se týče klaďáků tak tam to dopadlo hůře. Sympatickej mi byl z téhle fantastické čtyřky jen jeden a osud zbytku mě naprosto nezajímal, takže jsem pro ně v případě jejich předčasného skonu ani nemohl okázale truchlit. Znamení smrti je slasher takže jak na tom jsou vraždy? Chvilka napětí....tááákže...ještě chvilku...tak fajn...vraždy jsou celkem uspokojivé i když přehnané gore, nebo jak tomu tady všichni říkaj, nečekejte. Hlavní padouch vypadal jako o něco menší brácha wrestlera Andre The Gianta a vynalézavost mu nechyběla takže palec hore. Celkově je to po všech stránkách průměrnej horor na jedno až deset mrknutí. Proč až deset? Protože do půl roka zapomenete, že jste to viděli a pustíte si to znova...a pak se to stane znova a znova atd.... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

2 páry sa vyberú kempovať na pre nich nezmapované miesto a dostanú sa na benzínku a jeden totálne nesympatický miestny vidlák im poradí kade majú isť.No logika v tomto filme nieje a celú dobu filmu sa ani neukázala sviňa.Obsah tohoto filmu je na hovno,lebo sa hovorí o znameniach a ja som žiadne nepostrehol a gotický horor a to nieje určite.Celkovo spracovanie je z tých horších a tupejších.Nielenže tento film nieje originálny ale všetko tu už bolo a aj omnoho lepšie spracované a hlavne zo sympatickejším osadenstvom.Toto bola číro číra blbosť a nasierala ma svojou odvážnou nelogickosťou.Čistý nefalšovaný tupí film z totálne primitívnymi účastníkmi hry-kto prežije a kto zomrie.Aj tento slaboduchý slashar ide po stopách známejších a skúsenejších kolegov ale im sa nevyrovná ani atmosférou ani napätím a ani gore festivalom. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama