Reklama

Reklama

VOD (1)

Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina? Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit přítrž. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci? (HBO Europe)

(více)

Recenze (75)

danco123 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som si chcel pozrieť film v ktorom nehrá niekto zo známych hercov a predovšetkým mi išlo o to aby som si pozrel klasickú americkú oddychovku. Môžem s kľludným svedomím napísať že film je viac než nejaký ten priemer. Na film sa dalo pozerať už len kvôli krásnej herečke ktorá hrala jednu z hlavných úloh (Zulay Henao) . Zo začiatku sa mi hlavná postava Russoa nepozdávala a neprišiel mi vhodný na túto rolu ,ale na konci filmu som bol rád že vo filme hral. Koniec bol prekvapivý a nečakal by som že skončí tak neočakávane ,ale aspoň sa film stal o niečo zaujímavejším. Filmu dávam 70%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak výborně! Konečně zas něco výživného a vcelku kvalitního v oblasti subžánru "urban-revenge-stories", který nepřímo založil kultovní Death Wish (1974) s Charlesem Bronsonem. Každopádně tohle moderní dílko spíš svojí emocionální nestabilitou a mírným tlakem na diváka a hlavního hrdinu připomíná velmi vydařený "hardcore-emotional-revenge-flick" Savage (2009). Mladík štíhlé postavy, mastné vlasy, kdo by to do něj řekl. Jenže jeho trauma z dětství, kdy byl svědkem vraždy své matky ho žene dopředu městem plným +150kg hranatých násilníků. Soubojů je málo a není to o nich. Ale i tak je akce fakt super! Týpek trénuje co to jde a teleskopický obušek s kovovými boxery dokážou přece jen přesvědčit... Bohužel hlava se zdá to týpkovi přestává časem brát a divák získává dojem, že mladík je již docela mimo realitu ... ale je tomu opravdu tak? ... Závěr filmu je naprostá pecka. Doporučuji příznivcům subžánru!!!! ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Takto to mám rád! Príbehy o pomste ma nikdy nepresýtia. Tento je z tej lepšej polovice. Priznám sa bez mučenia, že som mal tiež podobné myšlienky ako hlavný hrdina a to sa mi nič také nestalo. Prekážalo mi len to, že musia byť zaradené do filmu pomaly všetky rasy, aby sa nik necítil ukrivdený. Záver ma výnimočne nesklamal. Tiež nechápem, prečo nie je Caleb Steinmeyer uvedený medzi hercami, keď perfektne stvárnil hlavnú rolu.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po všech těch oskarových filmech jsem si chtěl odpočinout u nějakého klasičtějšího amerického dramatu. Námět je super, herci fajn, zpracování už slabší. Jako výsledek dobrý, znovu bych do toho sice nešel, ale burcovalo to, i psychologicky, vcelku slušně a tak to ve výsledku nebyly špatně promarněný minuty mýho života. Pojem akční je ale trošku mimo. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatnej thriller a role Seana je zahraná fakt dobře, tu jeho depresi a nasranost mu lze celkem věřit. Horší už je to s tou vatou okolo. Tradičně mladá, nadějná, šikovná a hlavně nová na daným oddělení detektivka prostě ví všechno, za kolegu dostane tlustýho debila/rasistu/šovinistu, kterýho neustále musí umravňovat. Pochopitelně pouze ona a nikdo jinej "vidí" do všeho a všechno je jí jasný... jo jinak tam nesmí chybět ještě postarší a zkušenější kolega, kterej to celý trochu koriguje. Takže originalita je ta tam, opět a zase. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama