Reklama

Reklama

Utajený šéf - USA

(seriál)
Z natáčení

V jednom z nejoblíbenějších seriálů stanice Spektrum se majitelé amerických firem odhodlají k neobvyklému kroku: zavítají do neznámých hlubin svých podniků. Šéfové pracují v přestrojení, na nejpodřadnějších pracovištích, aby poznali, jak na ně a na celou firmu pohlížejí jejich zaměstnanci -- upřímně a bez servítků. Získávají tak informace z první ruky, díky čemuž snáze objeví, kde je třeba nasadit více sil, koho je třeba pochválit a koho lépe motivovat, aby zaměstnanci na základě jednoznačně vyjádřeného uznání pracovali v zájmu podniku co nejefektivněji. Nezapomenutelné dobrodružství má jak na straně vedení firmy, tak mezi zaměstnanci za následek změnu přístupu k věci. (TV Spektrum)

(více)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (30)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý pořad. Vůbec neuškodí, když někdo z vyššího vedení zakusí práci obyčejných pracovníků. Alespoň nahlédne do každodenní reality, se kterou se normální lidé musí dnes a vlastně denně potýkat. Pokud se z toho šéf dokáže poučit a vzít zaměstnance na vědomí a vyslyšet jejich prosby a zapracovat na tom, pak je všechno v pořádku. Jinak je to samozřejmě dobře natočená reklama na nejrůznější podniky. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, jiné horší. Přijde mi zajímavé sledovat chod společností zevnitř. Bohužel jde o produkt pro emeričany, takže v každém díle je halda srdceryvných příběhů, které mi opravdu lezou na nervy. Nejsem necita, ale v takové míře už to vypadá tak, že buď jsou všichni obyvatelé USA totálně deprimovaní, zadlužení a nemocní, nebo jsou ti lidé nastrčeni štábem. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní buzinec plán! Zatímco jedna půlminutová reklama uprostřed Super Bowlu stojí nekřesťanský peníz, hodinový ,,dokument", ve kterém buržoj představí svojí firmičku v überrůžových barvách, vyjde na pakatel, respektive na nějakou tu částečku, rozhozenou na konci mezi pár vyvolených otroků. A vůbec to není nahrané, ne ne ne! ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Zakaždým keď príde na rad prestávka, zamestnanci sa začnú vyplakávať že aké to majú doma ťažké, koľko majú dlhov, alebo že sa musia starať o starú mamu. Vtedy to začne byť stupídne až trápne pretože z toho príšerne cítiť čistočistý kalkul. Väčšinou to vtej chvíli prepnem. No videl som aj zopár záverov a akurát som si potvrdil už aj tak známu vedomosť - že o koľko bohatší, o toľko skupší. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Emocionální dojáky na závěr, který navíc jedou jak přes kopírák (a ještě trpí hrůzostrašným českým předabováním), jsou často na hranici snesitelnosti. Jinak je to vlastně celkem fajn galerie postaviček a motivací (a deformací). Největší klad pro našince ale vidim v náhledu do světa, v němž funguje spousta tematických a osobitých společností - což je něco, co na našem malým trhu přežívá na okraji zájmu ve stínu tuctových zahraničních řetězců. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhý nejčastěji umíšťovaný pořad do programu televizní stanice TV Spektrum podle dat BigZoom a.s. z roku 2023. Pořad tak v počtu odvysílání předčil i původní verzi Utajený šéf (od r. 2009). Společnost shromažďuje program stanice jen od 13. března 2010. (Vitox)

Reklama

Reklama