Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Režie:

Mike Sweeney

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Zajímavosti (2)

Drsný šerif (2012) (seriál)

  • V jednej epizóde talk-show (rok 2016) Conan (od r. 2010) bol hosťom Jeff Garlin, ktorý počas šou pustil ukážku a spropagoval seriál Drsný šerif namiesto svojho vlastného seriálu Goldbergovi (od r. 2013). Na otázku moderátora prečo tak urobil, uviedol: "'Goldberg' is a huge hit, No. 3 comedy on TV. 'Longmire' needs help. I love 'Longmire' and I want that show to keep going." (v preklade: Goldbergovi sú obrovský hit, tretia najlepšia komédia v TV. Longmire potrebuje pomoc. Milujem Longmire a chcem, aby ten seriál pokračoval.). (Real Tom Hardy)

Dracula (1992)

  • Gary Oldman (Drákula) dostal za účelem vžití se do role od režiséra Francise Forda Coppoly rakev, kterou si nechal v garáži. V televizním pořadu Conan (od r. 2010) Oldman zavtipkoval, že si dokonce myslel, že po něm Coppola chce, aby v ní měl s někým sex. (vyfuk)

Reklama

Reklama