Reklama

Reklama

The Walking Dead Motion Comic

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2010, 8 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film podle úspěšného komiksu The Walking Dead. Policista je při zadržování pachatele postřelen. Probouzí se až v nemocnici do krutého světa zombie. (Soundtrack)

Recenze (27)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Věrná, animovaná podoba prvního dílu jednoho z nejůspěšnějších seriálů o zombie. Ke shlédnutí zde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedená záležitost, která se už bohužel nedočkala svého pokračování, ale jako doplněk k seriálu/komiksu je to docela příjemné. :) ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek, který je 100% věrný své komixové předloze jak do stylu, grafiky, tak do děje. Původní komix zbožňuji na 100%, a tak hodnotím tedy i tento snímeček. Jen škoda, že ono "... To Be Continued" nikdy nenastalo... ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Prý film podle komiksu. Prdlajz. Je to původní komiks, rámeček po rámečku zobrazovaný, jen s přidanou zvukovou stopou. Nejen že to není film, ale ztratí to i dynamiku původního komiksu, kde pracujete s celou stránkou a návazností rámečků na ní. Tohle je absolutně zbytečná věc. Dle některých komentářů je tahle nepovedená ozvučená powerpointová prezentace dokonce rozpohybovaná. Nechápu. Sežeňte si komiks. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavě zpracovaná část první komiksové předlohy. Původní komiks jsem četl a tahle jeho část je opravdu jen rozpohybovaný ozvučený komiks, používající přesné původní kresby. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rozpohybovaný komiks doplnený o ponurú hudbu. Ak sa chcete dozvedieť ako sa tvorcovia seriálu Walking Dead pohrali s niektorými scénami doporučujem buď komiks alebo toto. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Hezká rozpohybovaná předělávka skvělého původního komiksu. Pro toho, kdo předlohu nezná, to má smysl, ale jinak je to docela k ničemu. Kromě pohybu žádná přidaná hodnota. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zajímavý hybrid mezi animovaným filmem a komiksem věrně zachycuje atmosféru předlohy. Z porovnání s ní nebo seriálovou adaptací The Walking Dead ale vychází jenom jako taková sympatická kuriozita "navíc". ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Mnohem zajímavější provedení komiksu než v hraném seriálu od Franka Darabonta. Vystačí jako plnohodnotná náhrada poloviny první epizody. A ušetříte nějaké ty minuty, které můžete plnohodnotně investovat třeba do studia ornitologie. 70 % ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Pekná práca. Úvod pilotného dielu rovnomenného seriálu v digitálno-komixovej podobe. Je zaujímavé a inšpirujúce vidieť takéto snímky... 65 %!! ()

Reklama

Reklama