Reklama

Reklama

Epizody(6)

Navštivte jeden z nejrušnějších britských letištních terminálů z dílny tvůrců oblíbeného seriálu Malá Velká Británie, Matta Lucase a Davida Walliamse. Váš pohled na letiště a jeho personál už nikdy nebude jako dřív!  Od posádky na palubě, až k personálu u odbavovací přepážky, od paparazzi k pasažérům, Matt Lucas a David Walliams hrají téměř padesát rozdílných postav, které se pohybují v letištním terminálu. Oba tvůrci se proslavili se seriálem Malá Velká Británie a nyní se vracejí zpět na televizní obrazovky se zbrusu novou šou, která se soustředí výhradně na lidi, kteří pracují na letišti. Setkáte se například s Omarem, majitelem Flylo (britská osmá nejoblíbenější nízkonákladová letecká společnost) a jeho Flylo dívkami, Melody a Keeley, které pracují u odbavovací přepážky. Dále na vás čeká Mickey a Buster, rezidentní letištní fotografové a Precious Little, nejlínější prodavačka kávy na světě. Mezi další postavy patří také snobští pracovníci jedné z nejprestižnější leteckých společností v zemi, Great British Air. Matt s Davidem využili veškerý potenciál letištních prostor a stvořili úžasnou řadu nejrůznějších komických postav. Asistovaly jim při tom oscarové týmy kostymérů, stylistů a vizážistů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

MILUJI LITTLE BRITAIN, mohu se na tento sitcom dívat nonstop a pokaždé se trhám smíchy. Ale Come Fly with Me je totální NUDA. Viděl jsem zatím 2 epizody. Doufám, že se to zlepší. Jaky vždy masky super, ale ani jednou jsem se nezasmál. :-( Tak jsem viděl 5 epizod a totální nuda, necukl jsem ani koutkem! ODPAD! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na Little Britain tohle ani omylem nema. Sice princip stejnej, nekolik uchylackejch postav se dostava do stale stejnejch situaci, ale bohuzel se z toho spis nedari vytezit nejakou super scenu nebo genialni hlasku. Takze se spousta postav rychle omrzi, ke konci serialu uz ani asi sami tvurci nevedeli, jaky situace jim furt vymejslet a tak zacnou pribejvat dalsi a dalsi zamestnanci, ktery to ale bohuzel nijak nevytrhnou. Jasne, sem tam tu je nakej vostrej forek, u kteryho se da pobavit, nektery postavy jsou docela sympataci a do jednoho maj perfektni masky, ale bohuzel nemuzu ani o jednom dile rict, ze bych se nejak vyrazne nasmal, takze jen lepsi 3*. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Livingdead se nám u toho nezasmál, přátelé! Zpozorněte, již to je nepřehlédnutelnou indicií, že Kamtuflájvizmý umí rozchlámat každého. Normálního. Člověka. On však není každý, ani normální, natož člověk. A zjevně ani letadlo, jinak by mu tyto kreace L+W sedly alespoň tématicky. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Peter, Judith a jejich "Holiday from Hell" mě dostali vždycky nejvíc. Záchvaty smíchu jsem měl ale i u Precious a mnoha dalších. Chci buďto pokračování nebo další seriál od mistrů Davida Williamse a Matta Lucase. "Co obsahuje váš salát? - Hroznové víno.- To princezna nejí. - Jahody? - Ne. - Pomeranč? - Ne. - Guavu? - Ne. - Marakuju? - Ne. - Hrušky? - Ne. -Jablko? - Ano. - Angrešt? - Ne. - Meloun? - Ne. - Mango? - Ne. - Ananas? - Ne. - Takže jen jablka? - Ano. - Princezně jen jablko? -Máte v nabídce jogurty? -Ano, ten nejzdravější. Přivážený z Guernsey. -Princezna nesnáší jogurty." ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Za mě o stupeň lepší než "Malá velká Británie", ale možná za to může fakt, že "Británii" jsem viděla později a s dabingem. A navíc obsahuje daleko více gagů, které člověk nežijící v Británii prostě nepochopí... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, jak mohlo Come Fly with Me unikat mé pozornosti sedm dlouhých let. Osvědčený retardo-koncept sestávající z opakování stále těch samých vtipů pořád dokola (pořád nechápu, jak to může fungovat) a úchylky v převlékání z Little Britain přenesený do kompaktního světa letiště, kde funguje úplně stejně úchvatně jako v jejich prvním projektu. Ani se nebudu obtežovat vypisovat oblíbené charaktery, protože bych sem asi musel vypsat všechny. Doufám, že i v budoucnu BBC pustí nějakou tu libru, až je opět standardní role omrzí... 100% ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Come fly with me? S touhle partičkou rozhodně ANO. Po Little Britain pánové Lucas a Williams opět na scéně a dle mého názoru vyspělejší, vyzrálejší a promakanější. Přeci jen už se zde tolik neobjevuje fekální a nechutný humor, jako v minulých letech. Vtipy mají větší nadhled a celkové propojení postav a vměstnání do jedné lokace jim svědčí i po stránce dějové. Jinak opět zde nejsme ochuzeni o obtloustlé dámičky, divně vypadající stvoření představujíc zaměstnance letiště a jiné prazvláštní figurky. Jen tak mimo děj, stejně by mě zajímalo jak to vlastně tihle dva mají v osobním životě. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než Lucasův a Walliamsův předešlý projekt Little Britain, páč přízemní a trapné vtipy (zvracení apod.) nahradili humorem... ne, nebojte, o sofistikovanost tu ani tentokrát nezakopnete, ale je to zase bžunda nehorázná, tihle dva jsou prostě týpci, jejichž schopnost odehrát tucet charakterů, je neskutečná, hlavně Lucasova černošská prodavačka kafe Precious, to je výkon na Oscara :-)) Ale i Walliamsův imigrační úředník je libovej. Skvělá práce, borci, tak šup lup s něčím dalším. ()

Sykii 

všechny recenze uživatele

Do půlky seriálu se to ještě dá, ale pak se začne vše dokola opakovat. Nejvtipnější jsou tady komentáře vyprávěče. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byla zvědavá, co ti dva pitomci zase vymysleli - je to sice podobný koncept jako Malá Velká Británie, jen trochu rozředěnější. Ale to bylo dáno tím limitujícím prostředím, co taky donekonečna parodovat na letišti. Možná kdyby sestříhali třeba jen jeden hodinový díl a použili jen ty nejlepší scénky, byla by to větší a koncentrovanější sranda. Takhle se na jeden dobrej fórek čekalo někdy neúměrně dlouho, ale díky aspoň za to. Poslední díly jsou lepší než první a spousta věcí tam do sebe nakonec zaklapne, takže se vyplatí si počkat... Proto taky přidávám jednu hvězdu k dobru. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Ještě vyhrocenější a víc politicky nekorektní než LITTLE BRITAIN. Jsou tu scény, u kterých budete chcát smíchy a dostávat křeče do bránice, ale celkově vzato je to víc agrestivní pojetí na diváka než poklidné a poetické vyznění LITTLE BRITAIN. ()

Venkovan

všechny recenze uživatele

Už to není takový nářez jako Little Britain, kde se pomalu každá scénka stala kultovní, tady se jedná o trošku vyčpělejší zábavu, ale i tak sranda. V porovnání s Malou Velkou Británii tedy slabota, jinak mírný nadprůměr. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak po pěti dílech můžu říci, že každý z nich má nějaký ten opravdu silný moment. Nejvíce se v posledním díle těším opět na Taaje a Iana Foota. _ "Důstojně" završené, ale stejně mám pocit, že zdaleka nebyl využitý potenciál prostředí a postav. Slabší 4. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Musíme prodiskutovat skladbu stravy její královské výsosti princezny Anny. - Máte v nabídce ovocný salát? - Ano, máme. princezna, zbožňuje ovocný salát, ale může být maličko vybíravá... Co obsahuje váš salát? - Hroznevé víno?- Ne. - Jahody? - Ne. - Pomeranč? - Ne. - Guavu? - Ne. - Marakuju? - Ne. - Hrušky? - Ne. - Angrešt? - Ne. - Meloun? - Ne. - Mango? - Ne. - Ananas? - Ne. - Takže jen jablka? - Ano. Princezně jen jablko? Máte v nabídce jogurty? Aně přivážený z Guernsey. Princezna nesnáší jogurt. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Show masek, převleků a přízvuků... Některým charakterům bych věnoval mnohem víc místa neboť mají dle mého mnohem větší potenciál pobavit ...např. Ian nebo Melody a Keeley, Fearghal.... Jinak je to sled neuvěřitelnách skečů a absurdit na všechna možná témata a pobaví opravdu v mnoha ohledech... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Duo Lucas a Walliams opět jedou. Tentokrát si zvolili mnohem menší oblast zájmu, místo celé socio-kulturně-územní Británie zvolili jedu soukromou aerolinku. Překvapivě navázali tam kde skončili, snad s ještě větší fraškou a společenskou (tedy píše korporační) kritikou. Come fly with me nemá takové rozpětí a prostor jako poskytovala Little Britain, obzvlášť i s "cestou do zahraničí" a "USA", ale i tak se nešlo dost prostoru pro rozdílné a zábavné charaktery a nemálo situací. A to nejen komických, ale i absurdně dojemných. Vzpomeňte na to když se paparazzi rozkmotřili a zjistili, že jeden bez druhého nemohou být... ________ PS: Nechápu jak někteří uživatelé mohou hodnotit "Odpad!", obzvlášť ti, co mají Little Britain rádi. Copak si myslí že je to horší jak všechny sezóny Roseanne? Soudě podle jejich hodnocení ano. A proto jim přeji příjemnou obezitu a krásné a veselé kornatění tepen. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Komentár sa viaže na seriály "Little Britain, Little Britain USA a Come Fly with Me: "When people in Britain want to buy a pet, they go to a pet shop. If they want to buy a pet shop, they go to a pet shop shop. If they want to buy a pet shop shop, well, they're just being silly..." Little Britain na mňa zo začiatku pôsobila dosť bizarne, ba až odpudivo, ale čím viac som nad seriálom premýšľal, tak tým viac sa mi dostával pod kožu a na jednotlivých skečoch som začal byť závislý. Sú to trochu viac politicky nekorektní a o dosť vulgárnejší Monty Pythons plní úchylov, transsexuálov, "homosexualistov", falošných paraplegikov, morbídne obéznych položien a kadejakej inej hávede. Nie je to tak veľmi typický anglický humor, Little Britain je skôr vtipná svojou primitívnosťou. Skeče sa síce po dejovej stránke opakujú, ale čím ďalej, tým viac gradujú a nadobúdajú na zvrátenosti, čo diváka núti dopozerať seriál až do konca. Little Britain USA už bola o niečo rozvinutejšia, tvorcovia očivide nadobudli sebavedomia a nebáli sa použiť drsnejší humor (viď malá Allie Grace). A na záver tu máme Come Fly with Me. To bolo absolútne vyvrcholenie tejto britcomovskej ságy a mne osobne bolo parodovanie celej leteckej subkultúry veľmi blízke. Ani neviem, prečo mám túto množinu seriálov vlastne tak rád. Je to veľmi krátke, scenár by zvládlo napísať aj malé decko a humor je tu neskutočne stupídny, hrubý a detinský. Ale predsa len - pozeranie týchto kuriozít dokáže navodiť tak nádhernú atmosféru, aká sa dá veľmi ťažko opísať a jednoducho mám pocit, že tieto seriály si žijú vlastným životom a ich posolstvo nič nezastaví. ()

Reklama

Reklama