Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Vemte dohromady veškerou krev z Kill Bill, všechen sliz a ještě trochu víc z Vetřelce, brutalitu toho nejlepšího hororu co jste kdy viděli, to vše narvěte do 15 minut, dejte domu komický nádech a máte Brutal Relax :D Tohle je prostě snímek, ke kteréme budete hledat ekvivalent jen s obrovským vypětím sil a to si vzpomenete max. na Bagmana, který stejnak úplně neodpovídá tomuto stylu :D Brutal Relax, je prostě opravdovým brutálním relaxem, který mile překvapí a pobaví ;) 85% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nerad koukám na krátkometrážní filmy,natož abych je pak vůbec hodnotil.Zde ovšem udělám vyjímku.Brutal Relax je totiž vyjímečný nářez.Splatter nářez jak bejk.Efekty jsou na slušné úrovni,vesměs přes svou nehoráznou krvavost a brutalitu zábavné a skutečně připomínající to nejlepší z Jacksonova Braindead.Jediná škoda,že zombíci mají zelenou krev a vnitřnosti,to by pak byly vážně už ultimátní jatka,ovšem i tak je to pro příznivce žánru prostě masakrální povinnost.Bohužel,zároveň si ale musím nadále trvat na tom,že i přes skvělou zábavu a předvedený kvalitní gorefest vidím v těchto minutovkách skutečně minimální přínos a význam a vlastně jejich existence mě stejně naprosto nebere. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

HA HA HA...tak jsme se zasmáli...Teď mi někdo prosím řekněte,že si děláte p**el i s tím hodnocením...Naprostá ptákovina ve které jakejsi helmut očividně psychicky narušený zajede na dovolenou a mezitím co sedí v hnusných s**čkách a tlemí se a poslouchá "hudbu" ve walkmanu tak nějáký zelený hnusy se síťkama na hlavě vraždí osazenstvo pláže.Tak za prvé naprosto nechutné a za druhé jak je možné,že takový mischelin křížený s helmutem a boratem dokáže zabít asi tucet zelených oblud?Ptákovina ptákovin dala bych tomu zlatou malinu už z fleku... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No je to další stupidita co si budem povídat taky je to komediální horor, takže se dalo čekat něco nesmyslného a fakt hnusně brutálního a taky to tak bylo.Brutální to bylo, ale stupidní to bylo ještě víc a ještě k tomu to bylo tak krátké.Nic extra a nic co by jste museli za každou cenu vidět. http://www.youtube.com/watch?v=gwyMS7h7VIg (je to originál, ale stejně tam toho moc nenamluví) ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Psychiater z úvodu tohto krátkometrážneho filmu pripomína Arnošta Goldflama a spočiatku je to svieža zábava, ale vzápätí úsmev zamrzne na tvári, keď sa z mora vynoria hybridné monštrá (toxickí zombi obojživelníci s vampírskymi tesármi) a začnú presvedčilo zobrazené gore jatky. Na slnečnej pláži posiatej krvavými kusmi tiel sa zrodí nečakaný hrdina - muž stredného veku, predtým úplný outsider. V tomto shorťáku však zažije svojich 15 minút slávy. Akčné scény sa spomaľujú až úplne zastavujú a potom opätovne spúšťajú. Takto si ich môžeme aspoň lepšie vychutnať. Brutal relax dáva zadosť svojmu názvu, je to oddychovka par exellence, ktorá šikovne kombinuje komické a hororové prvky s poriadnou akciou. (Najlepší krátkometrážny film - 21st Horror and Fantasy Film Festival, Donostia-San Sebastián 2010.) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama