Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ohodnotiť dokument odpadom kvôli tomu že je to Bieber je scestné. Niesom absolútne jeho fanúšikom,no strieľať odpady len podľa mena nieje na mieste. Hlavne keď sa niekto na to ani nepozrel. Ako dokument je to fajn a nezaslúži si tak nízke hodnotenie. 4* aj s prihliadnutím na to že tu padajú odpady od ľudí ktorí sa na to ani len nepozreli. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych se vztyčeným prostředníkem "zatleskal" všem no-brainům, kteří tento film zodpadovali už jen pro jeho název a o čem je, aniž by viděli jedinou vteřinu. HATERS GONNA HATE! Nejsem žádným super fanouškem JB, ale taky proti němu nic nemám. Zajímalo mě, jak to s tímhle světovým fenoménem vlastně začalo a zajímalo mě, jak ten dokument bude vypadat. Proto také hodnotím dokument a jeho zpracování a nehodnotím hvězdičkové sympatie k JB. Ten kluk má talent! A kdo říká, že ne, tak ho jeho rodiče museli ustavičně tlouct palicí do hlavy, když byl malý. Zpracování povedené, od úplných začátků a prvního uploadovaného videa, přes coachování od Ushera nebo L.A.Reida až po vyvrcholení jeho kariéry - vyprodání MSG. Milióny prodaných desek, TOP umístění v hitparádách a naprosto šílené fanynky, které z velké části nemají vychozenou ani základní školu. To vše k němu prostě neodmyslitelně patří. A komu se to nelíbí, ok. Ale přijde mi naprosto offtopic hodnotit film, který jsem neviděl. To je jako kdybych dával odpad všem filmům, kde hraje herec, kterého nemám rád, případně které natočil režisér, kterého nesnáším. VZPAMATUJTE SE! ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Bývaly takové doby, kdy se omdlévalo na Beatles..no nic:). Bylo těžké tuhle věc dokoukat ale řek jsem si,že se kousnu a že to dám. Proti Bieberovi nic nemám,je to takový sympatický chlapec, ale celé to je nesmírně nudné a celé to vzrušení nad nijak charismatickým teenagerem je pro mě totální záhadou (můj špatný odhad, co se bude líbit lidem, mě už ale dávno neudivuje).. Jeho hlas ve mě nevzbuzuje ani náznak nějakého zájmu, natožpak chvění, hudba mi přijde prachsprostě obyčejná a nudná a záběry na skákající fanynky mě unavují - a to mě vykopne z křesla kdeco, z popu třeba klidně stará Abba nebo z novějších Amy Winehouse, Adele nebo Katy Perry. Nadto je mi skupina kolem Biebera od manažera po tanečníky silně nesympatická. Jednu hvězdu dám za to, že jsem v jinak nevrzrušivém dokumentu plném mluvících hlav a neustáých úsměvů o Bieberovi dozvěděl základní informace a že bylo poučné sledovat, jakým způsobem ho protlačili k lidem (sociální sítě, únavné objížděni lokálních radiií). Ale stejně je mi líto, že se netočí víc dokumentů o opravdu zajímavých muzikantech, kterých jsou stovky - třeba o Ettě James, jejíž At Last jelo jako podkres do focení Biebera a spol. Dvacet vteřin kumštu v hodině a půl produktu.. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Tak toto som si nemohol nechať utiecť. Také nádherné hodnotenia, a to prevažne od ľudí čo sa ani neobťažovali, si pozrieť ani 15 minúť s tohoto dokumentu a hneď tomu súkajú odpad! lebo to je o Justinovi Bieberovi. Mne sa tiež nepáči veľa vecí na ňom a preto ho ani nevyhľadávam a snažím sa mu vyhýbať ako sa dá a nenavážam sa zbytočne doňho. Ale úprimne keď ho vidím na fotkách s mojou milovanou Selenou ide ma roztrhnúť od zlosti :D Ale to samozrejme nie je dôvod prečo hodnotím tak ako hodnotím. Celkovo ten dokument bol znesiteľný ale nič viac. Nič čo by ma dokázalo zaujať - čo sa týka žánru narážam na spracovanie. Teraz vás môže napadnúť otázka: "Čo by od toho chcel viac ?" - a moja odpoveď: "Neviem, proste niečo viac. ()

morena.jea

všechny recenze uživatele

Tak ako Justin vie spievať každý druhý obyčajný chalan. Preslávil sa ale práve on a to iba vďaka megalomanskej propagande a potrebe vytvoriť nový idol. Osobne ho nemôžem ani cítiť a naozaj neviem čo na ňom puberťáčky vidia. Úzke mrkváče na pol žrde, členkové botasky, priblblé porevolučné plastikové okuliare, účes v štýle leňochoda (ktorému tiež srsť rastie iným smerom) alebo ten presladený úsmev. Je to skrátka ešte dieťa, ktoré si myslí že mu patrí svet. Dokument nehodnotím, lebo na zemi nie je sila, ktorá by ma donútila si to pozrieť. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama