Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Tento dokument mi přišel fascinující - nejen svou umělostí a neupřímností - ale i sugestivním budováním Bieberova kultu - vzlykající děvčata, zapojení sociálních médií, coverů. Uměle vytvořený oblouk s Madison Square příliš nefunguje, stejně jako návaznosti - často ani nebylo vůbec jasné, jaký koncert sledujeme, Pokud dokument o dětských hvězdičkách, tak radši kousavá česká Show! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Jeho hudbu neposlouchám a celkově jde úplně mimo mě. K dokumentu jsem se dostal náhodou a není to tak špatné jak by se podle hodnocení mohlo zdát. Dozvíme se něco o jeho životě, uvidíme pohled do zákulisí i do davu fanynek. Navíc je to ještě z doby kdy byl slušný chlapec, tak je to docela koukatelný. 40% ()

Reklama

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Takovej krátkej příběh o "dobrým klukovi", kdo by to řek, že to je ten stejnej chlapec co si koupil dva domy téměř vedle sebe jen protože na to má nebo ten co si koupil naráz 3 auta za více jak 6miliónů jen tak, a už vůbec se nedá věřit že je to ten stejný, který byl tak sprostý v letadle, že si na něho musela stěžovat jedna dáma, ale opravdu nemohu uvěřit že by někdo jako on mohl dokázal několikrát podvést svojí milou Selenu Gomez a i když se k němu poté vrátila tak on s tím nepřestal... To není možné že by takový "milí klučina" co byl tady znázorněn, tohle udělal... No vlastně je, však známe americký showbyznys, ten by i z Hitlera udělal neviňátko...HODNOCENÍ: Odpad! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pohádkový dokument vynikající! Něco, jako ta o tom, kterak Vilém Brány s fotrovými miliony a vystudovaným Harvardem letoval z ničeho v garáži kontakty na Atari, než začal kartelově kurvit trh s operačními systémy. Každopádně národ, co vyprodá arénu slizkému, komerčně vyhajpovanému, vyteplenému pablbovi, si zaslouží jediné: Zakotvit do ústavy ".....and Justin for all", zdegenerovat a vymřít! A J*A*K*U*B*E, já bych s tebou na banánové daiquiri taky nešel. Měl bych totiž strach, aby mě nepotkala nějaká náhlá, anální příhoda. ()

Oxy 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za dokument. Ne za osobnost. Ani dokumentu o holocaustu nebudete přece strhávat hodnocení za to, o čem je. Dokument sám o sobě, možná aniž by si to uvědomoval, ukazuje dementalitu zfanatizovaných fanoušků ("Jednou jsem mu za jeden den napsala 100 vzkazů na twitter!"). Taky jsem se smál u toho, jak tam pořád zdůraňovali, že jsou jedna velká RODINA. JB pro mě navždy bude pouze loutka. Všimli jste si, že v celém dokumentu nebyla zmínka o tom, jak tvoří svoji hudbu nebo texty? To proto, že on má při tvorbě jen malé slovo. Na jedné písničce pracuje celý tým... Zpívat umí, ale to umí i můj taťka! A na závěr se pomodlíme. "Děkujeme producentům..." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama