Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (174)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Styl Justina Biebera je mi naprosto nesympatický a urážlivý. JB je totiž slavný jen díky vzhledu, ne díky svému "talentu". Poslouchat toho malýho šampónka přes hodinu pro mě bylo hrozné, ale já to přeci jen překousl. Dokument špatný nebyl, vypadal dobře, ale já ten dokument lépe, než odpad ohodnotit nemůžu jednak díky Justinovi a jednak díky těm malejm ubrečenejm holkám, který se mohly zbláznit, když jen dostali lístek ne jeho koncert. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Chápu odpor chlapů k Justinovi. Taky jsem ho měl a vlastně po shlídnutí celýho dokumentu mám. Pořád si tak nějak myslím, že je to protekční postavička, která se z ničeho za pár dní a týdnů dostala na výsluní. Dokument sám o sobě je kvalitativně hrozný. Krom Bieberových výstupů je to dost nuda a některé kecy a výstupy JBho pomahačů a fanynek (ani jeden fanoušek, kromě jednoho staršího v davu, kterýho jsem tam zahlíd), které piští, vřeští, zpívají a většina z nich je připravena na heard-shaped handjob. Dokument je spíš o tom uvědomit si, že bieber není kretén, ale kluk, který je nadaný a nebojí se. Flashbacky do jeho minulosti jsou někdy až k nepochopení, kdy 4 letý klučina bubnuje souvislý rytmus a úplně bez problémů. To mi příjde až fascinující. Nevím proč je tam takovej Snoop Dogg, proč s JB-m vystupuje Ludachris... ale to už je jejich problém. Chybí mě tady nějaký bližší rozhovor s Justinem, než s jeho kumpány, rodiči a kamarády...Co si budeme nalhávat. Bieber je fenomén. Nikdo neovládl ženskou populaci tak jako on. Ale teenager nebude dlouho, takže si stejně nemyslím, že o něm bude ještě nějaký dokument... Nakonec degraduju z 3* na pouhé dva kousky, z důvodu opravdu nekvalitního zpracování dokumentu... je to jenom film o turné, žádnej dokument ()

Reklama

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Směju se tý hromadě hrdinů co tomu nedaj odpad jen aby byli jakože lepší a neodsuzovali toho buzeranta jako ostatní. Z mýho pohledu je smutný kam se dnešní showbyznis dostal, před 20 nebo 30 lety by tohohle čuráka vyrazili všichni ale dneska je takovej slizoun považovanej za zázrak mládí. Celá jeho sláva je založená na tom že se z něj pochčijou holky ve věku 5-18 let a taky na tom že ho podpoří několik pablbů co si myslí že "neni přece tak špatnej". Tak to v životě bejvá, na každý hovno se mouchy sletěj, ale neni třeba s nim soucítit když ho někdo nazve hovnem. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nechapu hodnoceni Odpad u tohoto dokumentu, a uz vubec nechapu ty osobni utoky, sprosta slova a zvratky, ktere zde v cele s "verbalem" mnozi vypousti. Uprimne velmi pochybuji, ze jste to vubec videli, obzvlast, pokud jste takovi "bibrhejtri", za ktere se tu vydavate. Holt o tom ale uz je internet...radoby anonymni, svobodny a nezavisly... Z pohledu dokumentarniho je to zdarile natocena sonda, zajimave jsou zabery z mobilu a youtube z Bieberovych zacatku ve skole, na talentovych soutezich, v ulicich rodneho mesta, jeho problemy s hlasivkami...jasne, je kolem nej spousta hypu, ale to, co dokazal, je rovnez tezce vydrene... 4* + 1 za ty Odpady tady. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

:-D to mě po... Promiňte ale nenapadne mě nic jiného než tohle...Co se týče hudby nula nula nic... Vkus, tanec..cokoliv co by stálo za řeč?? NIC a víte co mě nejvíc zarazilo?Že tahle rychlokvaška z které se mi dělá jenom zle byla objevena Justinem Timberlakem!!!Ano slyšíte dobře..hvězdou takového kalibru...Justin Timberlake se asi úplně pomátl.Nejvíc fandím fanouškovi(jestli to byl vůbec fanoušek-a soušastně je to jedno z mých nejoblíbenějších videí, které jsem kdy viděla :-D)co po něm hodil plastovou láhev vody a pak taky jak jsem slyšela, že se na nějákém živém koncertě tahle karikatura(asi hermafrodit protože si nedokážu vysvětlit jak může něco tak divnýho existovat a ještě se to ukazovat na veřejnosti...)zasekla při nějákém vystoupení na laně...Nemám slov. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama