Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (174)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pohádkový dokument vynikající! Něco, jako ta o tom, kterak Vilém Brány s fotrovými miliony a vystudovaným Harvardem letoval z ničeho v garáži kontakty na Atari, než začal kartelově kurvit trh s operačními systémy. Každopádně národ, co vyprodá arénu slizkému, komerčně vyhajpovanému, vyteplenému pablbovi, si zaslouží jediné: Zakotvit do ústavy ".....and Justin for all", zdegenerovat a vymřít! A J*A*K*U*B*E, já bych s tebou na banánové daiquiri taky nešel. Měl bych totiž strach, aby mě nepotkala nějaká náhlá, anální příhoda. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem zjistit, jestli je na ČSFD opravdu tolik pokrytců, jak se to z místních hodnocení a komentářů zdá ... a ono nejspíš vskutku ano. Hudebním vkusem je ode mě J.B. dost daleko, takže zúčastnit se jeho show by pro mě bylo asi tak podnětný, jako poslouchat písničky němýho zpěváka, ale stejně musim napsat, že je ten kluk prostě frajer a zpívat umí. A na pivko (hm, na limonádu :-D) bych s nim zašel radši než s libovolným zfetovaným, potetovaným cool rockerem. Never Say Never je dobrej dokument a J.B. není "píča" ... ale některým lidem to nevysvětlíte. Palec nahoru, o současným světě to říká víc, než politické manipulace Michaela Moorea. A to přímo (záběry na šílené pubertální fanynky) i nepřímo (reakce webovejch haterů). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $73,013,910Tržby Celosvetovo $99,034,125Tržby za predaj DVD v USA $24,016,072 //počet predaných kusov 1,462,146║ pekný cirkus naokolo, choreografia tanca slušná, biografia dobre zostavená ale spev vôbec nestrhol, nič zvláštne /25%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Dokument jsem shlédl a po přečtení několika vyloženě nenávistných komentářů mi je smutno z toho, v jaké společnosti to žijeme. Lidé se snadno nechají masově zmanipulovat k hromadné, hysterické a nesmyslně vsugerované averzi, aby si mohli hrdinsky vylít žluč na nebohého análně zneužívaného autisty, který je obětí nelidských marketingových kreatur. Nevinné dítě, jenž při porodu vypadlo ze zanedbané vagíny hlavičkou na kamennou dlažbu městského náměstí, mohlo mít při zajištěné psychiatrické péči a pravidelné dávce léků před sebou alespoň jednoduchý hezký život s omalovánkami, bonbóny a pestrobarevnou kazajkou. Místo toho jej banda pragmatických sviní navlíkla do transsexuálních růžových hader, vlasy mu potřísnila semenem a vyslala ho poskakovat, vzdychat a pištět na pódium mezi krvelačný dav dvanáctiletých produktů lobotomie. Proto uděluji pět hvězd, abych dal všem na vědomí vážnost situace a abychom my, citliví a empatičtí, kterým není toto zneužívání mentálně retardovaných lhostejné, mohli proti tomuto zvěrstvu zakročit. Nezapomínej, pomoci můžeš i TY! ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Chu | Hudba: Deborah Lurie (Score), Justin Bieber | Produkcia: Usher, Jane Lipsitz, Scooter Braun, Antonio "L.A." Reid, Dan Cutforth | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Insurge Pictures, AEG Live, Island Def Jam Music Group | Rozpočet: 13 miliónov $ | Tržby: 98,441,954 $ || ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem jeho písničky nikdy neposlouchala a ani nemám v plánu si ode dneška kupovat cédéčka nebo tři dny bivakovat před Ticketportalem, abych utratila výplatu za lístky na Biebrův koncert. Chci jen ohodnotit natočený dokument o jedné mladičké celebritě. V dnešní době je síla internetu obrovská a jestli máte talent a ukážete ho světu, je tady předpoklad, že si vás možná někdo všimne a dovede vás až do Madison Square Garden. Velice působivě natočený dokument o vzestupu dětské hvězdy. Ve dvanácti zpívat jako Justýn umí málokdo a o tom, co dokázal už jako hvězda ani nehovořím. Mladí ho prostě milují, je jejich modlou, idolem postaveným na zlatý piedestal a já to respektuji. Má nejen dobrý hlas, ale i taneční či muzikální vlohy, sladkou tvář a svůj styl. Je to typický příklad jednoho splněného amerického snu. I když jsem si od něj vždycky držela odstup a neznám ani jednu jeho píseň, zvědavě jsem se zaposlouchala, abych pochopila tu hysterii kolem něj, jenž se dá směle přirovnat třeba k podobné při tehdejších koncertech skupiny The Beatles. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film který vám otevře oči , aby jste se Justinovi Bieberovi už konečně přestali posmívat: Nikoliv. Je to dokument bez představivosti s 16 letým Bieberem , který směřuje ke koncertu v New Yorkské hale Madison Square Garden. Ale i když jeho hudbu neposloucháte, musíte ocenit to jeho pracovní nasazení. Ale moc nevěřím, že bude na scéně ještě za dvacet let. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé Biebera bych nikdy neposlouchal. Poslouchám metal, takže Bieber není nic pro mě. Další věcí je, že jako zpěvák se mi jeví jen mírně nadprůměrný, zatímco bubeník by z něho mohl být excelentní. Ale vyberte si, že? Vydělávat miliony jako zpěvák nebo brát jen nějaké drobné jako bubeník. Já se však musím pozastavit nad zdejším hodnocením. Opět mi to připomíná Hannah Montanu. Nehodnotí se tu dokument, ale pouze celosvětový ´´fenomén Justin Bieber´´. Je mi jasné, že jekot desítek tisíc holek někdo považuje za dostatečný důvod udělit odpad. Já ale tohle neberu. Podle mě se jedná o poměrně zdařilý projekt o Bieberově životě a o tom, jak se dostal na výsluní. Já mu to nezávidím a tenhle dokument mě neurážel. 4 hvězdičky i s přihlédnutím ke zdejšímu brutálně nefér hodnocení. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Tento dokument mi přišel fascinující - nejen svou umělostí a neupřímností - ale i sugestivním budováním Bieberova kultu - vzlykající děvčata, zapojení sociálních médií, coverů. Uměle vytvořený oblouk s Madison Square příliš nefunguje, stejně jako návaznosti - často ani nebylo vůbec jasné, jaký koncert sledujeme, Pokud dokument o dětských hvězdičkách, tak radši kousavá česká Show! ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak to půjdu klidně proti proudu, i kdyby to tady mělo 0%. Můžu Vám říct, že jsem na ČSFD ještě nikdy neviděl zaujatější a NAPROSTO neobjektivní hodnocení, který vypovídá pouze o tom, kolik tu máme zakomplexovaných jedinců. Pro začátek: Biebera neposlouchám. Jeho hudba jde mimo mě, ale vyloženě špatná mi nepříjde. Pane bože, je snad úplně jasný, že celé je to dělané pro "teen fanynky" a tak se prostě tvoří chytlavá hudba pro masy. Ale když se to někomu líbí, tak proč ne? Já prostě jen nedokážu pochopit, že lidi nemůžou respektovat vkus jiných a pořád budou na diskuzích vyhledávat Biebera a dokola ho pomlouvat snad jen proto, že je to IN. Prostě když se mi to nelíbí, tak si toho nevšímám - ale někomu to hold asi nevysvětlíte, no. Po zhlédnutí tohoto dokumentu můžu opravdu říct, že jste zaujatí (a v tom horším případě jste to vůbec neviděli). Hodnotíte Justina Biebera a ne dokument. Dokument je podle mě prostě dobře odvedená práce (o čemž svědčí alespoň objektivní americká kritika - IMDb Metascore: 52%) a přišel mi zajímavý. A Justin Bieber (narozdíl od 90% "hustejch haterů" zde) se ukázal jako osobnost, která si šla za svým a splnila si sen. Opravdu dobře zobrazená jeho cesta k dosavadnímu úspěchu. Podle mě je prostě obdivuhodný, že v tomhle věku někdo dělá něco smysluplnějšího než vymetání diskoték a podobně. Fakt dokázal ve svým věku hodně (90% "hustejch haterů" nedokáže ani osminu za celej život) a už tohle si rozhodně zaslouží respekt. K Bieberovi mám neutrální vztah, ale za tohle se klidně postavím. Dokument prostě hodnotím jako velmi dobrý a dokonce i velmi inspirativní (teda pro inteligentní jedince, kteří nechtějí být zamindrákovaní nicky :)) ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak tady musím dát jednoznačně plný počet, aby mě někdo nenařknul, že jsem pozér nebo dokonce nějaká ta pokrytecká mrdka! Justýn, který celý život ve svém nuzném přístřeší mačkal v potu tváře klávesy klavíru, zatímco si jeho vrstevníci hráli v uhláku na horníky, se pak ve čtrnácti stal největší světovou homosexuální popstar a nejznámější kopií Pavla Horňáka. Příběh, který vás dojme stejně jako Justýnovu maminku i babičku a zástupy zkušených, světem protřelých dvanáctiletých žen. Dokument, který vás zarazí hluboko do křesla a přivodí smrt. Co víc si přát? Snad jen nechat se unést hlubokými texty a libými, zpěvnými melodiemi písní Justýna Bíbra, při kterých si každý opravdový chlap poklepává hasákem do rytmu: Baby, baby, baby ooooh, jako baby, baby, baby néééé, jako baby, baby, baby, ooooh, myslel jsem, že budeš vždy moje, moje... ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to viděl a nebavilo mě to, ale protože nejsem zvědavý aby mi furt nějaké jeho fanynky psaly že jsem ***** tak dám 1*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší bylo, že byl opravdu dobrej.." Tak znovu.. Jedno se zdá jisté, tedy vedle toho, že většina těch homevideí v druhém plánu o klukovi z plakátu vypoví víc, než si tvůrci vůbec uvědomují, totiž že režisér John Chu je skutečný CHUrák !! ;) A dík té svojí kvazidokumentaristice s vylhaným 3D se prolízal až k režii druhých Podfukářů.. Nicméně Biebera mám v patrnosti už dlouhou dobu a od samého začátku tvrdím, že ten kluk má prostě talent a hlas jako málokdo, rozhodně ne jako každý druhý chalan.. Promiň Morena. ;) Fascinujícím se však jeví fakt, že i tento škvár dělí uživatele vedle těch pětkujících nanynek, co si při pohledu na Justina rvou svá nevyvinutá rodidla, téměř výhradně na dva tábory.. Ale tak jeden snadno odhalí, kdo patří mezi pokřikující pokrytecké hejtery a kdo paradoxně mezi ty druhé pokrytce, kteří ve snaze ukázat, jak nejsou pokrytečtí, tvrdí, že nehodnotí samotného Biebera, nýbrž dokument.. Ale děcka, nenechte se mýlit, tohle není dobrý dokument, jen pouhé manipulativní a neupřímné onanistické píárko, navíc řemeslně rovněž dost bídné.. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to taková sranda. Dost mě pobavilo jak v českém dabingu doktor konstatoval že Justin má v krku spoustu slizu. Justin Bieber je prostě super byznys. Stačilo pár amatérských videí umístit na youtube a díky “lovci talentů“ šel rovnou na obří label, ten ho protlačil do rádií, zařídil koncerty, producenty, texty, image, hosty na desku, všechno. Samotnému Justinovi stačí jen to že umí docela zpívat a má roztomilou tvářičku. Takhle se zrodil stroj na peníze Justin. Jeho publikum tvoří z 99,9% holky kolem 14 let který berou útokem každý koncert. Mluví o tom že má krásné vlasy, oči a že ho asi milují. Menší závist a dětské písně je důvod proč je hodnocení tak nízko. Samotný dokument ale není tak tragický, jen musíte překousnout to neuvěřitelně přehnaný šílenství pubertálních holek a smířit se s hudebním stylem. To je jediný způsob jak se to dá dokoukat do konce. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nechapu hodnoceni Odpad u tohoto dokumentu, a uz vubec nechapu ty osobni utoky, sprosta slova a zvratky, ktere zde v cele s "verbalem" mnozi vypousti. Uprimne velmi pochybuji, ze jste to vubec videli, obzvlast, pokud jste takovi "bibrhejtri", za ktere se tu vydavate. Holt o tom ale uz je internet...radoby anonymni, svobodny a nezavisly... Z pohledu dokumentarniho je to zdarile natocena sonda, zajimave jsou zabery z mobilu a youtube z Bieberovych zacatku ve skole, na talentovych soutezich, v ulicich rodneho mesta, jeho problemy s hlasivkami...jasne, je kolem nej spousta hypu, ale to, co dokazal, je rovnez tezce vydrene... 4* + 1 za ty Odpady tady. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych se vztyčeným prostředníkem "zatleskal" všem no-brainům, kteří tento film zodpadovali už jen pro jeho název a o čem je, aniž by viděli jedinou vteřinu. HATERS GONNA HATE! Nejsem žádným super fanouškem JB, ale taky proti němu nic nemám. Zajímalo mě, jak to s tímhle světovým fenoménem vlastně začalo a zajímalo mě, jak ten dokument bude vypadat. Proto také hodnotím dokument a jeho zpracování a nehodnotím hvězdičkové sympatie k JB. Ten kluk má talent! A kdo říká, že ne, tak ho jeho rodiče museli ustavičně tlouct palicí do hlavy, když byl malý. Zpracování povedené, od úplných začátků a prvního uploadovaného videa, přes coachování od Ushera nebo L.A.Reida až po vyvrcholení jeho kariéry - vyprodání MSG. Milióny prodaných desek, TOP umístění v hitparádách a naprosto šílené fanynky, které z velké části nemají vychozenou ani základní školu. To vše k němu prostě neodmyslitelně patří. A komu se to nelíbí, ok. Ale přijde mi naprosto offtopic hodnotit film, který jsem neviděl. To je jako kdybych dával odpad všem filmům, kde hraje herec, kterého nemám rád, případně které natočil režisér, kterého nesnáším. VZPAMATUJTE SE! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

nedalo mi a pri reakciách a hodnoteniach na csfd nepozrieť tento film..nestačí vidieť trailer, ukážku, fotky alebo hodnotiť film podľa názvu..film v prvom rade vyzerá veľmi dobre - remeselník John Chu (Step Up 2,3) si dal záležať na tom, aby to dobre vyzeralo..aj príbeh aj keď je to Bieber a má 16 rokov je plný prekvapení..a ukazuje klasickú cestu nahor od úplnej nuly..výpovednou silou tohoto filmu sú reakcie ľudí na Justina Biebera napr. pri rozdávaní lístkov a poukazuje na celú "biebermániu" - sila sociálnych sietí a pod...takže predtým než hodnotíte sa pozrite na film..pretože Never Say Never je slušne remeselne zvládnutý dokument o ceste nahor tohoto mladého talentu (btw. nie som nejaký extra fanda Justina Biebera) ()

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama