Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (174)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Oukej, Bieber neexistuje, jednomu klukovi vzali dětství a udělali z něj ten nejlepší hamburger, který si americká holka může dát. Takže jednak mi bylo celkem líto toho Justina, což asi většina mladých neuzná, ale podle mě trpí (možná si to neuvědomuje). Druhak jde o to simulakrum, co Bieber reprezentuje. Moc hudebních producentů je obrovská, takže skutečně můžou vytvarovat lidskou plastelínu v paradox teen roztomilého, lehce gay působícího, štěňátka, který ale není určený pro pány. Vlastně není téměř pro nikoho k použití. Malé holky ho sice milují fyzicky, zdánlivě sexuálně, ale chybí za tím klasická vizualizace sexuálního chtíče jako když chlap kouká na klip Pussycat Dolls. O něco starší holky ho taky mají rády, ale tady to už není sexuální, protože Bieber je těm holkám imaginárním plyšákem, spíše by ho hladily, krmily, ukládaly ke spánku - probouzí v nich mateřský pud. Jsem zvědav, jak se zachovají producenti, až jim bude Justin stárnout a chlapáčtět, buď nechají posluchačky zestárnout s ním a změní jeho image na něco jako Nick Carter nebo Justin Timberlake a nebo ho nenechají stárnout a budou doufat v novou generaci mladých holek jako u Avril Lavigne. Osobně sázím na to první, každopádně ale ztratí na popularitě. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

A toľko odpadov sa odkiaľ (alebo od koho) nazbieralo? Videli z toho tí ľudia aspoň polovicu? Som si istý, že nie. Haterov na csfd kopec. Typická vlastnosť slovákov (a zrejme aj čechov) je závidieť. Kedže JB dosiahol v 18-tich viac ako všetci "zdejší odpadisti" dokopy, tak to zrejme nemôžu prekusnúť. Cieľ si dokáže stanoviť každý. Ísť za ním už nie. Stať sa v 18-tich milionárom v dolároch, to sa tiež netýka všetkých. Priznávam, že odpadajúce "dievčatká", to mi predsa len prišlo trochu príliš. Ale to že ide naozaj o talent, profesionála a inšpiratívnu osobu, to na tomto fakte nič nemení. A práve to ukazuje tento dokument. Never Say Never. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film který vám otevře oči , aby jste se Justinovi Bieberovi už konečně přestali posmívat: Nikoliv. Je to dokument bez představivosti s 16 letým Bieberem , který směřuje ke koncertu v New Yorkské hale Madison Square Garden. Ale i když jeho hudbu neposloucháte, musíte ocenit to jeho pracovní nasazení. Ale moc nevěřím, že bude na scéně ještě za dvacet let. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

,,Och, celý život som sa chystala, aby som bola perfektná pre Justina! A raz budem jeho prvá žena. Je úžasný,,....ako dokument ok, len celkom nepozerateľný, lebo je prepletený afektovaným škrekom (dobre, tak spevom).....idem na sebe radšej ešte pracovať, aby som bola ako Justinova budúca žena úžasná, ako je sám Justin....a pritom si otvorím aj okno, ak náhodou začujem lahodný škrek (spev). ()

Beaumont07 

všechny recenze uživatele

Forma tohto dokumentu nie je zlá, ale ten obsah, teda Bieberova hudba, štýl a kopa hystericky vzlykajúcich faniniek, to bolo pre mňa úplne utrpenie. Po pol hodine som to musel prerušiť a pustiť si South Park. Bieber je totiž pvoplánový, neoriginálny počin upadajúceho a neúprimného hudobného priemyslu bez štipky invencie, nápadu či talentu a hodnotiť len jeho, dal by som čistý odpad. Ako som ale povedal, forma dokumentu je v pohode. Idem pre istotu ešte ten South Park... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama