Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 1

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (174)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě naštěstí mánie Justina Biebera minula :D :D Říkám naštěstí, ale bohužel i pro tento "dokument" je to smůla...jelikož jsem čekala trochu víc dokumentu...A né že téměř z 70% se bude jednat o ukázku skoro celé každé písně JB. V určitých chvílích mi nezbývalo nic jiného, než dané písně přetáčet, páč se mi zaprvé nelíbí a za druhé to byla pro mě ztráta času :) Fajn - kluk co má sen a šel si za ním - jako za to klobouk dolů kam se dostal :) To jako vážně :) Proto - Nikdy neříkej nikdy. Ale z celého filmu se mi líbily pouze medailonky o členech jeho týmu a také jak rozdávaly lístky před koncertem lidem, na které se bohužel nedostalo. Jinak - vím, že nikdy nikdy, ale tohle vidět už nepotřebuji :D ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Je mi dobře, a ani nemám sklony k omdlévání. Jen proto, že témeř polovina dnešních obyvatel této planety nenávidí Justina, neznamená, že já se budu řídit jejich názory. Ne. I když nemám tohoto chlapce moc v lásce a nejsem posedlá tzv.: "bieber-feaver" neznamená, že dám automaticky ODPAD. Myslím že má talent, a dostane se ve své kariéře hodně vysoko. Každý má přeci svůj názor, a tohle je ten můj. Jen kvůli pár jedincům ho měnit nebudu. A mimochodem, dokument je moc pěkně provedený a já doporučuji shlédnout. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Chápu odpor chlapů k Justinovi. Taky jsem ho měl a vlastně po shlídnutí celýho dokumentu mám. Pořád si tak nějak myslím, že je to protekční postavička, která se z ničeho za pár dní a týdnů dostala na výsluní. Dokument sám o sobě je kvalitativně hrozný. Krom Bieberových výstupů je to dost nuda a některé kecy a výstupy JBho pomahačů a fanynek (ani jeden fanoušek, kromě jednoho staršího v davu, kterýho jsem tam zahlíd), které piští, vřeští, zpívají a většina z nich je připravena na heard-shaped handjob. Dokument je spíš o tom uvědomit si, že bieber není kretén, ale kluk, který je nadaný a nebojí se. Flashbacky do jeho minulosti jsou někdy až k nepochopení, kdy 4 letý klučina bubnuje souvislý rytmus a úplně bez problémů. To mi příjde až fascinující. Nevím proč je tam takovej Snoop Dogg, proč s JB-m vystupuje Ludachris... ale to už je jejich problém. Chybí mě tady nějaký bližší rozhovor s Justinem, než s jeho kumpány, rodiči a kamarády...Co si budeme nalhávat. Bieber je fenomén. Nikdo neovládl ženskou populaci tak jako on. Ale teenager nebude dlouho, takže si stejně nemyslím, že o něm bude ještě nějaký dokument... Nakonec degraduju z 3* na pouhé dva kousky, z důvodu opravdu nekvalitního zpracování dokumentu... je to jenom film o turné, žádnej dokument ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

A toľko odpadov sa odkiaľ (alebo od koho) nazbieralo? Videli z toho tí ľudia aspoň polovicu? Som si istý, že nie. Haterov na csfd kopec. Typická vlastnosť slovákov (a zrejme aj čechov) je závidieť. Kedže JB dosiahol v 18-tich viac ako všetci "zdejší odpadisti" dokopy, tak to zrejme nemôžu prekusnúť. Cieľ si dokáže stanoviť každý. Ísť za ním už nie. Stať sa v 18-tich milionárom v dolároch, to sa tiež netýka všetkých. Priznávam, že odpadajúce "dievčatká", to mi predsa len prišlo trochu príliš. Ale to že ide naozaj o talent, profesionála a inšpiratívnu osobu, to na tomto fakte nič nemení. A práve to ukazuje tento dokument. Never Say Never. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek musím všechny upozornit, že tohohle přizdisráče totálně nesnáším.. Okamžitě vyvstane otázka, proč jsem na tento snímek vlastně koukal?? Odpověď je jasná, doufal jsem, že mě třeba přesvědčí, že to s ním není zase až tak špatné.. Bohužel opak je pravdou, utvrdil mě ještě více v tom, že je to vyumělkovaná hvězdička, která těží z naivního klučičího vzhledu na který vidí a slyší náctiletý holčičky.. To je taky jediný důvod, proč se musel tento snímek natočit co nejdříve, protože po několika letech se z naivního ksichtíku stane tuctový trouba o kterého už jen tak nikdo nezavadí.. Celý snímek mapuje jeho kariéru v několika dnech s pár prostřihy z dětství.. Velké vyvrcholení v Madison Square Garden se sice koná, ale nebyla to jenom zásluha samotného Justina, ale všech těch hvězd, který si na svůj koncert pozval.. Prostě a jednoduše, snímky mapující kariéru mají natáčet hvězdy, které něco dokázaly a ne každá rychlokvaška, která jak rychle se objevila, tak rychle zase zmizí.. Omluva všem fanouškům Justina, ale mě to prostě hlava nebere.. Takových to talentů jsou tisíce a tisíce, akorát nemají to štěstí, že se dokážou vnutit někomu vlivnému, aby je protlačil na vrchol.. PS: rozhodně trochu toho talentu má :-) Za to je ta jedna hvězda:-))) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama