Reklama

Reklama

Out of Order

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Nizozemsko, 2008, 4 min

Hrají:

Hanna Verboom

Recenze (4)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že až tak nízké hodnocení si tento krátký film nezaslouží. Mně se líbil a myslím, že byl natočen velmi zdatně. Neobvykle bizarní námět odehrávající se v toaletních prostorách, kde se mohou dít nejrůznější podivné věci. Na těch 35% zde, jsem dokonce pocítila i napětí. Snímek mi připomínal krátkometrážní adaptaci Kingovy povídky The Moving Finger. V ní musel zase hlavní hrdina soupeřit s neustále rostoucím prstem vyrůstajícím z výlevky v umyvadle:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo na veřejných hajzlících se dá zažít lecjaké dobrodružství a to nejenom v Holandsku. Neočekával jsem žádný zázrak a ten se taky nekonal, takže zklamání se tentokrát nedostavilo. Hanna Verboom si určitě nevedla špatně, ale režisér už jí moc nepomohl. K vytvoření potřebné atmosféry nestačí jedna gumová ruka z WC. Každopádně ten „uvaděč na toaletách, který vám určí kabinku“, toho se snad nedožiju… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Reklama na 00? Niektoré sú čisťounké, iné skrývajú niečo v misiach. Takých sa strážte! Ono všade dobre, doma najlepšie. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*BACILOIDNÉ* Na tak malej ploche je koncentrácia absencie nápadov a všetkých možných klišé ohromujúca. Ako celok pôsobí film odpudivo a to aj kvôli miestu, na ktorom sa príbeh odohráva. Verte či neverte, ale pri pohľade na príťažlivú ženu dotýkajúcej sa podlahy na toaletách som sa v predstavách nezameriaval na nič iné, len na všetky tie bacile lepiace sa jej na ruky a kolená. Problém je taktiež aj v malých detailoch, ktoré len podčiarkujú dojem celkovej absurdnosti príbehu. (Len naznačím: buď nenosí nohavičky, alebo ciká cez ne.) Potešil herečkin výstrih, jej dlhé štíhle nohy a netypické a zábavné zvuky mobilného telefónu. A to je veľmi málo. Verdikt v 1 vete: Holandské... a žeby práve preto príliš "mimo"? 13.11.2010 ()

Reklama

Reklama