Reklama

Reklama

Co má po dvaceti pěti letech dobrého manželství Darcy dělat, jestliže se jí najednou odhalí temné tajemství jejího manžela? (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Som Kingovou fanynkou č.1 a ako taká som už mala predmetnú poviedku prečítanú. To znamená, že som vedela, čo mám očakávať a že som mala aj dostatočnú predstavu o tom, čo sa odohráva v palici hlavnej hrdinky. Tým pádom som tušila do čoho idem a neočakávala som nejakú brutálnu hororovú jazdu. Úplne však chápem všeobecné rozčarovanie, no ja som relatívne spokojná, tak na 3* to určite stačí. Je nereálne očakávať zázraky, keď kingovinu nerobí čarodejník s mešcom plným zlata. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ukecané drama od Kinga, kde pomerne rýchlo prídete do podstaty veci a potom sa už len veziete na vlne LaPagliovho herectva. Tá čúza a jej hysterické stavy ma celkom srali, ale v závere to ustála. A neskutočne mi tu chýbal rozprávač, ktorý by opisoval myslenie postáv. V knihe musel byť luxusný. Nebola to úplne mega záležitosť, ale ani prvoplánový výplach. 3 z 5 ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Manželstvo Darcy a Boba je ozaj dobré, priam skvelé. Do chvíle, pokiaľ Darca nezistí, že jej manžel ukrýva vražedné tajomstvo. Stephen King je všeobecne známy autor temných príbehov, keď mnohokrát skúma ľudskú psyché. V tomto sfilmovanom príbehu je temnota a napatie na začiatku a čím sa film blíži k vyvrcholeniu, celé kúzlo opadá a divák má pocit podvodu. A to je základný problém A Good Marriage. Hlavní protagonisti Joan Allen a Anthony LaPaglia sú vcelku fajn, ale v druhej polovici nemajú čo hrať. Zbytočný film. Štvrtý komentár. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kingova povídka je luxusní, tohle je bohužel o poznání slabší, ale tak to se dalo čekat. Je hodně těžký natočit film s tímto nápadem. Askin si s tím poradil podle mě docela obstojně. Průměrná podívaná, kterou ocení hlavně ti, co četli předlohu. Jinak bych se asi taky trochu nudil... Ale přece jenom tady o nějakou akci moc nejde, spíše je to o smýšlení postav. 55% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

TV film jak vyšitej, kterej pásne akorát tak na středeční večer na TV Nova. Povídku Kinga jsem nečetl, ale ten příběh je těžce průměrnej, takže když na to vletí topornej režisér s partou nesympatických herců, nemůže z toho vzniknout ani průměrný hodnocení. Netrpěl jsem, ale výsledkem jest totálně neškodnej thriller. 40% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Novela Stephena Kinga, která posloužila jako předloha k tomuto filmu, je součástí sbírky "Full Dark, No Stars" z roku 2010. (Glowski)
  • Detektiv Ramsey (Stephen Lang) ve filmu tvrdí, že by jistého zločince poslal do Shawshanku. Shawshank je věznice z jiné povídky Stephena Kinga "Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank." (ČSFD)

Reklama

Reklama