Reklama

Reklama

Co má po dvaceti pěti letech dobrého manželství Darcy dělat, jestliže se jí najednou odhalí temné tajemství jejího manžela? (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Povídka mě bavila a tohle je vlastně skoro doslovnej přepis, ale NĚCO tomu prostě chybí. Je to plný nudy a neděje se skoro vůbec nic, film je spíš takovej lehčí dramáček a zrovna tady by pomohlo kdyby si tam filmaři něco připsali. Joanka do role jakžtakž sedí, Tony jako magor taky ujde ale ten jakoby mimochodem nasazenej Stephen Lang kterej hodinu a půl proskakuje filmem po 5 vteřinách, pak řekne dvě věty a jde na prdel v posledních 5 minutách filmu to jsem kroutil hlavou. Jedna z nejhorších Kingovo adaptací. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

TV film jak vyšitej, kterej pásne akorát tak na středeční večer na TV Nova. Povídku Kinga jsem nečetl, ale ten příběh je těžce průměrnej, takže když na to vletí topornej režisér s partou nesympatických herců, nemůže z toho vzniknout ani průměrný hodnocení. Netrpěl jsem, ale výsledkem jest totálně neškodnej thriller. 40% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kingovu povídku neznám a film mě rozhodně nezviklal k tomu, abych si jí přečetl. Téma není nijak objevné, ale pokud by to dostal do ruky režisér, který má alespoň špetku citu pro psychologické hrátky a talent pro vedení herců, mohla z toho být obstojná žánrovka. Jenže tohle je to suché jak frigida o první noci, postrádající všechno, co by jste i od průměrného thrilleru čekali. Jediným pozitivem jsou snaživí herci, ale ti prakticky nevěděli, co mají hrát. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějaký snímek podle knihy nebo povídky Stephena Kinga už jsem nějakou dobu neviděl, a tak jsem docela rád, že jsem se k novému dostal. "A Good Marriage" je snímek, který má skvělé východisko, ale který je nakonec velmi prázdný. Nedokáže se správně vygradovat a závěr vyznívá strašně do ztracena. Je to škoda, protože myšlenka s vrahem v rodině není špatná, i když takový Kuklinski by mohl mluvit, kdyby tedy ještě žil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kingova povídka je luxusní, tohle je bohužel o poznání slabší, ale tak to se dalo čekat. Je hodně těžký natočit film s tímto nápadem. Askin si s tím poradil podle mě docela obstojně. Průměrná podívaná, kterou ocení hlavně ti, co četli předlohu. Jinak bych se asi taky trochu nudil... Ale přece jenom tady o nějakou akci moc nejde, spíše je to o smýšlení postav. 55% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Detektiv Ramsey (Stephen Lang) ve filmu tvrdí, že by jistého zločince poslal do Shawshanku. Shawshank je věznice z jiné povídky Stephena Kinga "Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank." (ČSFD)

Reklama

Reklama