Reklama

Reklama

Co má po dvaceti pěti letech dobrého manželství Darcy dělat, jestliže se jí najednou odhalí temné tajemství jejího manžela? (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to neskutečně vleklé a máte opravdu potíž to dokoukat :D :D Na motivy povídky Kinga, kterou zbožňuju a je taky podobně záhadná, jsem si to nemohla nechat ujít :) A pro mě ten film má jednu skvělou výhru - Joan Allen, která je v té roli tak bravurní a přesvědčivá, že prostě jen na ni se těch 102 minut vydržíte dívat :) Je prostě skvělá :) A je jí postava je chytrá a okouzlující zároveň :) Ale jinak to většina lidí nezvládne dokoukat :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nápad sám osebe je perfektný (je možné, aby žena prežila desaťročia v manželstve s chlapom, ktorý je sériový vrah a nevedela o tom?). Najlepší je Lang a aj on je jednak dosť nudný a jednak je vo filme len na pár minút. Najhorší je príšerný kasting - ešte Joan Allen by sa dala, ale LaPaglia je odporný, nechutný chlap, ktorý sa do tejto úlohy vôbec nehodí a iba čo otravuje divákov vkus. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Som Kingovou fanynkou č.1 a ako taká som už mala predmetnú poviedku prečítanú. To znamená, že som vedela, čo mám očakávať a že som mala aj dostatočnú predstavu o tom, čo sa odohráva v palici hlavnej hrdinky. Tým pádom som tušila do čoho idem a neočakávala som nejakú brutálnu hororovú jazdu. Úplne však chápem všeobecné rozčarovanie, no ja som relatívne spokojná, tak na 3* to určite stačí. Je nereálne očakávať zázraky, keď kingovinu nerobí čarodejník s mešcom plným zlata. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2010 vyšla kniha "Bezhviezdna tma" (Full Dark, No Stars). Jej autorom je spisovateľ Stephen King. Je to kolekcia štyroch noviel. Posledná, v poradí štvrtá, nesie názov "Dobré manželstvo". V roku 2014 sa tejto literárnej predlohy chopil režisér Peter Askin, ktorý natočil rovnomenný film. Je to dramatický, psychologický thriller o Darcy Andersonovej, žene v strednom veku, ktorá práve oslávila dvadsiate piate výročie svatby so svojim manželom Bobom. Je to úspešný účtovník, majú veľký dom, vychovali dve deti, sú dobre finančne zaistení. Pani Andersonová si žije svoj krásny americký sen. To sa však razom zmení, keď zistí, že jej muž je sériový vrah. Musí sa rozhodnúť ako sa s tým vyrovná. A čo vy milé dámy? Čo všetko ste ochotné tolerovať svojmu partnerovi, aby ste si udržali "Dobré manželstvo"? *** ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

TV film jak vyšitej, kterej pásne akorát tak na středeční večer na TV Nova. Povídku Kinga jsem nečetl, ale ten příběh je těžce průměrnej, takže když na to vletí topornej režisér s partou nesympatických herců, nemůže z toho vzniknout ani průměrný hodnocení. Netrpěl jsem, ale výsledkem jest totálně neškodnej thriller. 40% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Detektiv Ramsey (Stephen Lang) ve filmu tvrdí, že by jistého zločince poslal do Shawshanku. Shawshank je věznice z jiné povídky Stephena Kinga "Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank." (ČSFD)

Reklama

Reklama