Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry-tanečnice už mají New Yorku a tamního života plné zuby. Z Broadwaye proto zamíří přímo do Paříže, kde chtějí nalézt lásku i slávu. Zároveň se ale plně soustředí na svoji kariéru a jejich milostný život jim v tom nesmí zabránit.

Snímek tvoří pokračování muzikálu Páni mají radši blondýnky. Dvě hnědovlasé zpěvačky a tanečnice z Broadwaye (Jane Russell a Jeanne Crain) směřují do francouzské metropole, aby unikly svým vášnivým a bezohledným fanouškům a našly zde po mnoha milostných dobrodružstvích konečně opravdovou lásku. Jejich příběh kopíruje putování jejich matky a tety, které tutéž cestu podnikly ve dvacátých letech. Tento bláznivý a do extrémů dovedený muzikál, který si dělá legraci z žánrových produktů své doby, se natáčel v Paříži a Monte Carlu a může se pochlubit dokonce oficiálními módními doplňky od Diora. V dalších rolích se objevili (a samozřejmě si i zazpívali) Alan Young nebo Scott Brady, sám sebe pak ve filmu ztvárnil Rudy Valee. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naivní a úsměvný snímek. Jen by mne zajímalo, kterého debila napadlo nadabovat zpěv ve stylu porna na VHS kazetách z osmdesátých let?! Jinak tento film nepatří k tomu nejlepšímu, ale ušel. za mne 60%. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Rozverná komédia zo zlatého veku Hollywoodu s naivným príbehom a pesničkami. Nie je to až také zlé, ako mnohí odsudzujú, tak slabšie tri hviezdy zaokrúhlim nahor. K nadabovaným pesničkám si treba uvedomiť, že nie sú len kulisou, ale sú podstatné pre vývoj deja. A stanica AMC vysiela pre strednú Európu v jednom streame, kde sú štyri zvukové stopy (eng, cze, hun, ron). Takže titulky v obraze nie sú možné, obraz je len jeden, a preklad musí byť vo zvuku. Ak to vadí veľmi a divák aspoň niečo rozumie po anglicky, tak si počas spevu treba prepnúť zvuk na originálny eng (tlačidlo options alebo podobné) a všetko bude ok. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Dabování písniček ve verzi na MGM mě opravdu vytáčelo, něco tak hroznýho jsem slyšel naposled ve starém dabovaném péč.u. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Dva dni po uvedení do kín nemal film úspech. Až po mesiaci sa dočkal dobrého ohlasu. (AdamCritic)

Reklama

Reklama