Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této povedené akční komedii je italský přistěhovalec vržen do světa drogových pánů, super auťáků a tajných agentů. Poté, co Guido (Silvio Pollio) přijde o svou práci v Disco Valet Company kvůli nepřiměřenému hrdinství, musí pro FBI vystupovat jako sicilský gangster, aby infiltroval mocný asijský gang. Všechno jde od desíti k pěti. Guido je musí napravit, než ho objeví a zabijí, nebo ještě hůře, deportují. (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

vladi3 odpad!

všechny recenze uživatele

absolutne nepozeratelne a najma v case obeda... Nevkusne radoby vtipy, hrozni hlavni predstavitelia... absolutne ponizujuce to pozerat... kto to da do konca, ma silny zaludok... jeden z najhorsich filmov, ake som kedy nedopozerala.. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Som rád že kanadské filmy už nie sú len o lyžiaroch a snowboardistoch, čo zachraňujú svoje zimné/celoročné stredisko, či deťoch na snehu ktorých vojnu ukončí pes, ... . Toto je klenot čo dokazuje že vedia točiť aj iné filmy, filmy čo majú hĺbku a ducha, filmy čo vás chytia za srdce a rozosmejú vás, filmy kde každý z nás by chcel byť ako hlavný hrdina. Tak presne o tomto je Supermafián QUIDO. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama