Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti starého mlynáře odchází nejmladší z jeho tří synů hledat štěstí do světa. Ke svému velkému překvapení zjistí, že kocour, kterého zdědil, umí mluvit lidskou řečí a navíc mu cestou slíbí, že svého pána učiní bohatým a šťastným. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná pohádka založená na kocourovi v botách. Příběh z velké části přesně kopíruje předlohu a kde se objeví inovace, působí spíše podivně až směšně. Na řadový televizní počin koukatelné, trochu mě překvapil rok vzniku. Něco na tom, že kocour připomíná Johnyho Deppa bude, mně zas princezna trochu připomínala Kirsten Stewart :D ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Poněkud se ve mně sváří protichůdné pocity. Temné síly zlého kouzelníka, proměna kocoura a do toho opravdu značně tupá a nelogická většina dialogů. Princezna knihomolka, trochu poťapaný král s náhlými záblesky myšlení, šarmantní kocour, spousta psů, chcíplé koroptve se schopností rozveselit půl zámku. V neposlední řadě potom pěstební dělnice a slon. ()

Reklama

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Tak v tejto časti boli samy fešáci :D jednoduché ale v celku vydarené. Ma to nádych filmového snímku Fantaghiro. Kocúr bol veľmi vtipný a tiež sympoš: čaká vás ta najhoršia úloha - - - musíte sa vykupat vo vode XD.... Alebo pri odovzdávaní daru ironický poznámka no nie to sú chlpy môjho pradeda ktorými si čistím zuby. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Klasicka nemecka rozpravka - resp. vzhladom na to ze sa jedna o cisto nemecku produkciu nadprimerne pozeratelny pocin. Porovnavanie so starou ceskoslovenskou klasikou je mimo misu pretoze uz dnesna ceska/slovenska produkcia nestoji ani za dervy gros. Pri tomto sme vydrzali az do konca a vobec to nebolo zle, aj ked herecke vykony boli kdesi na urovni ochotnickeho divadla (jedine asi Romna Knizka nieco hral). 2* by bolo nefer malo, 4* neprichadzaju do uvahy = 3* ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Koukám na to při uklízení, takže nedokážu vnímat jemné nuance, kvalitu režie, scénáře, zvuku, kostýmů, dokonalost exteriérů, interiérů, střihu, kamery a dalšího blablabla, ale výsledný dojem je - velmi příjemná pohádka na prastarý známý námět. Jelikož nepatřím do skupiny ufonů, který maj v mozečkách zafixováno německá pohádka rovná se brak, takže bez rozmyslu čemukoli německýmu dají skoro odpad, ať už to je jakýkoli, tak dávám poctivý tři hvězdy. nenadchne, neurazí, pohádka je příjemným průvodcem k nějaké práci :-) 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradech Tremsbüttel a Herrenhaus Grabau a na zámku Güstrow v Německu. (Janek2002)

Reklama

Reklama