Kocour v botách (TV film)
Gestiefelte Kater, Der
Rozprávky bratov Grimmovcov: Kocúr v čižmách
Rodinný / Romantický
Německo, 2009, 59 min
Christian TheedeObsah
Po smrti starého mlynáře odchází nejmladší z jeho tří synů hledat štěstí do světa. Ke svému velkému překvapení zjistí, že kocour, kterého zdědil, umí mluvit lidskou řečí a navíc mu cestou slíbí, že svého pána učiní bohatým a šťastným. (oficiální text distributora)
Ded@M@tes
Další předělávka z německé produkce. Sledovat se dalo, ale celkově to vypadá divně. A navíc chování čaroděje bylo nepochopitelné. Uvažoval jsem i o vyšším hodnocení, to by však byla urážka lepších pohádek. ( Hodnocení: 3/10 )(21.4.2012)
blackrain
Jako každá jiná německá pohádka. Němci se prostě točit pohádky nenaučili a zřejmě asi vůbec nenaučí.(21.11.2010)
Kwaichi
Mohli radšej použiť tú obľúbenú americkú animáciu s kocúrom, čo otvára ústa keď hovorí, no ani ten herecký výkon horca čo hral kocúra nebol zlý.(1.1.2011)
zdeny99
Mě tahle pohádka tak strašná nepřipadala. Vždyť je to televizní film, takže se nedají čekat zázraky. Češi rozhodně narozdíl od Němců točí horší televizní pohádky. Je to mírně podprůměrná televizní německá pohádka, která ničím neoslní, ale také neuškodí. Jen malinko nudí. Ale kocour, který mi připomínal Johnnyho Deppa, si parádně pošmakoval.(21.11.2010)
T-pack
Velmi průměrná pohádka založená na kocourovi v botách. Příběh z velké části přesně kopíruje předlohu a kde se objeví inovace, působí spíše podivně až směšně. Na řadový televizní počin koukatelné, trochu mě překvapil rok vzniku. Něco na tom, že kocour připomíná Johnyho Deppa bude, mně zas princezna trochu připomínala Kirsten Stewart :D(4.3.2012)
TaanStari
Německá TV pohádka s kocourem, který parafrázuje mimiku Johnnyho Deppa. Mohlo to dopadnout ještě mnohem hůř.(21.11.2010)
Marthyzz
Německá pohádka ale na první pohled byste neřekli že je od našich Německých sousedů, triky mně celkem překvapily, herecké víkony jsou dobré a k tomu příběch starý jako domácí kočka sama. Určitě to není špatná pohádka a podle mně její procentuální hodnocení neodpovídá jejím kvalitám.(21.11.2010)
marusshhka
Neuvěřitelně hloupé dialogy... Holt českým pohádkám se nic nevyrovná.(26.11.2010)
Jonatána
Německá televizní pohádka, to říká vše. Dobrý k sobotnímu podvečernímu žehlení. Dala bych dvě, ta třetí hvězdička je za kocoura, který byl bezvadně zahraný a jak tady už někdo psal, trcochu mi připomínal Johnyho Deppa.(3.3.2012)
ShirQueen
"Co by byl svět bez kocoura!" Náhodou, mně to zaujalo. (: Kocour mi náramně připomínal Johnnyho Deppa.(27.11.2010)
sirLANCELOT
Nyní ji vidím v TV a opravdu ti němci natočily tak skvělou pohádku v úžasné dokonalosti !!!(3.3.2012)
chachar1922
A tu hvězdičku jen za to, že mi byl jako jediný sympatický ...aspoň ten kocůr.(4.3.2012)
route60
Německé pohádky nemám rád ale Kocour v botách se jim opravdu povedl, lehkost Českých pohádek to nemá a ta délka této TV pohádce opravdu prospěla. 65%(3.3.2012)
EP2012
odpad!Slizské a odporné.(25.3.2012)
brasek
odpad!Hlúpa nemecká rozprávka a dožral ma Roman Knizka ako Kocúr v čižmách!(9.4.2012)
Podobné
- Kocour v botách (2009)
- Kocour v botách (1993)
- Kocour v botách (1988)
- Kocour v botách 2: Cesta kolem světa (1976)
- Kocour v botách 3 - Na Divokém západě (1972)
- Kocour v botách (1969)
- Kocour v botách (TV film) (1961)
- Kocour v botách (1958)