Reklama

Reklama

VOD (1)

Kolumbie v roce 1992. Fabio sedí u Dona Luise a sentimentálně se spolu loučí. Don Luis se zeptá, zda je byznys hotový a Fabio mu předává nějaké diskety. Když Fabio odchází, Luis řekne své ochrance, ať ho zabijí. Fabio přijíždí domů, kde je jeho žena a dcera Cataleya. Říká, že musejí hned odjet. Dceři cosi předá a řekne jí, že pokud se něco stane, tohle je její pas; a kdyby byla sama, má jít na adresu, kterou jí předává. Nakonec jí věnuje řetízek s přívěskem orchideje. Pak k jeho domu přijedou auta s ozbrojenými muži. Ti začnou střílet do ochranky před domem, Fabio a jeho žena popadnou do rukou zbraně a vydávají se naproti útočníkům. Malá Cataleya sedí u stolu a pouze slyší výstřely. Poté do místnosti vejdou ozbrojení muži. Přisedne si k ní jeden, Marco, a říká že je dobrým přítelem jejího táty. Vysvětluje jí, že potřebuje jakousi malou věcičku, která patří Donu Luisovi. Ptá se jí, co by chtěla. Ona vytahuje nůž, probodne mu ruku a odpovídá: „Zabít Dona Luise“. Poté mrštně uteče z domu a spolkne tu věc, co jí dal otec. Muži jsou jí v patách, a když už se zdá, že jí dohonili, skočí Cataleya do úzkého kanálu, kam se za ní žádný z nich nedostane... Po patnácti letech v Kalifornii je Cataleya zkušenou a chytrou mstitelkou. Právě dostala dalšího ze svých nepřátel. Agent Ross říká kolegům, že musí dát vše do médií – během čtyř let proběhlo 22 vražd a každá oběť měla na sobě nakreslený stejný znak a napsáno stejné slovo rtěnkou, jako má tahle poslední. Pokud ten vzkaz není pro policisty, chce, aby ho dostal ten, komu patří... Za Donem Luisem přijíždí agent Richard ze CIA. Pomohli Luisovi dostat se z Kolumbie a rozjet v Americe jeho byznys. Za to očekávají přísun informací. Chce vědět, kdo za vraždami stojí. To, co mají na sobě oběti vyobrazeno, je orchidej, která roste jen na jednom místě planety; jako svůj znak ji používal jeho bývalý společník Fabio, Cataleyin otec. Agent Ross rozjíždí vyšetřování. Prohlíží si obrys orchideje, kterou pachatel kreslí na oběti. Nějaký muž mu řekne, že je to Cataleya, orchidej z Kolumbije.  Agent Ross volá agentu CIA Richardovi a chce přístup k informacím týkajícím se série vražd, ale CIA mu přístup zamítá a ani Richard k němu není zrovna přívětivý. Poté Richard volá Markovi a chce po něm, aby ten problém okamžitě vyřešil... (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Crooss

Crooss (hodnocení, recenze)

Ten neskutečně primitivní popis z TV Prima psalo dítě z prvního stupně základky jako domácí slohovku nebo kdo píše takové krávoviny?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty krávo, někdo vzal honičku z Rychle a zběsile5 a dal tam dítě? 8) Ale, musím říct že to zase tak blbě nevypadá. Nemusí to bejt špatný. 8)

 (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoci, ale hrozně mně leze na nervy ten maorský čmoud. Zoe je naopak sladká čokoládička na dobrou noc.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Niekto môže tvrdiť, že akčný film má mať predovšetkým akciu, má byť oddychový, a má pobaviť. Niekto môže tvrdiť, že akčný film nemusí byť psychologická dráma, ktorá nás núti zamyslieť sa nad každou scénou. Niekto jednoducho môže tvrdiť, že Colombiana e akčný film a preto by som sa nemal zamýšľať nad tou kopou sračkoidných scén... Keby sa aspoň snažila vyzerať trochu reálne. Ale ono nie, oni si to urobia po svojom... tak nech je tak.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

GigaPudding: to je něco jinýho... příklad: jinde se diskutuje, jaký film to asi bude, a až výjde, tak každý kdo diskutuje ho většinou shlédne... jenže Colombiana tě tipuju nezajímá, tak co tu děláš :D diskutuj u filmů, které tě zaujmou a které chceš vidět... jako nechci ti radit, ale můj názor :)

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

rounen: to mě vůbec nepřekvapuje, každopádně by mě zajímalo co třeba ty děláš v diskusích u filmů, které ještě nikdo včetně tebe vidět nemůže? :) 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

GigaPudding: když mi někdo odpoví nevím, tak to znamená Ne :) aspon vždycky to tak u mě bylo... takže co děláš na této diskuzi? :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Gigapudding: mohu vědět, kdy máš v plánu shlédnout tento film? :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Conspi: tak určitě, je to kočka, myslím že ta role mstitelky ji seděla, navíc je štíhlá, takže se protáhla čímkoliv v její prospěch :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoci, ale mě se to hrozně líbilo... v poslední době jeden z vyvedených napínavých akčních filmů... scéna z věznice byla na začátku filmu fakt povedená... i celkově se mi děj líbil... 4*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

jako na Zoe se pěkně kouká,je to jednoduchý akční béčko,problém je,že místy je to hodně blbé :-) ale šlo to.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

sniper18: film som sice este nevidel, no podla dvoch recenzii co som cital to vraj nie je take zle ako Kurier 3. Ale od Megatona zazraky aj tak necakam :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Chcel by som sa len opýtať, je to rovnako mizerne natočené ako tretí Kuriér, alebo sa Megaton polepšil? Lebo ak mám zase pri akcii tak trpieť ako pri ňom, kde sa na to ani nedalo pozerať, lebo tento megatron pokazil všetko, čo sa len dalo, tak to ani nemá zmysel. Ďakujem.

 (hodnocení, recenze)

moje chyba!!!! spletl jsem si seriál myslel jsem aliens... stane se! sorry

 (hodnocení, recenze)

kdyby to byla Bruntální Čikita tak by v tom měl prsty J. J. Abrams a my se na to těšili...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

tu ženštinu nemám rada už od... no dlho... ten jej mizivý herecký potenciál, ale kvôli M. Vartanovi si to pozriem :) Ignorovať jednu osobu ešte dokážem :) aspoň dúfam...

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Šerbedžija podusí Neesona

Šerbedžija podusí Neesona

17.10.2011

Pár záporáků a psychopatů si už Chorvat Rade Šerbedžija zahrál – kdo by zapomněl třeba na Borise Břitvu z Podfu(c)ku? Teď se bude mstít za smrt svého syna, kterého agent Bryan Mills alias Liam Neeson… (více)

Besson chystá Taken 2 a „fantastický epos“

Besson chystá Taken 2 a „fantastický epos“

26.08.2011

Luc Besson v Los Angeles propagoval vlastnoručně režírovanou disidentskou The Lady s Michelle Yeoh a akční Colombianu ze své produkční dílny. Novinářům při té příležitosti prozradil své nejbližší… (více)

Reklama

Reklama