Reklama

Reklama

Tajemství sexappealu

(TV film)
  • USA The Science of Sex Appeal
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Věda o Sex-Appealu se zabývá jedním z našich nejniternějších procesů. Tento pořad předkládá detailně šokujícím a svérázným způsobem každý aspekt lidského sex-appealu a prozkoumává ho z hlediska evolučního i funkčního. Za použití vědeckých metod pořad vysvětluje mechaniky přitažlivosti a definuje prchavou kouzelnou. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (16)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nesmyslnost smyslnosti etceteraatakdál... ;o[] . . . Jeden z módně >vědeckých< čili ryze biologický a v mnohém nelogický úhel pohledu. A o tom to je, stejně je naštěstí jenom jeden z mnoha! Dlužno ovšem uznat, že jako jistá rozumová součást vysvětlení >přitažlivosti< lidské docela poučný dokumentek, ALE... Stejně je ale ve skutečnosti vše pokaždé jinak, protože >každý< člověk je v různých konkrétních životních situacích a etapách >jiný< a většinou jsou to marné a jak se v budoucnu i často ukáže neperspektivní a přes všechnu rozumovou >vypočítavost< víceméně iracionální "věci lidské" co rozhodují a vše je nakonec jak má být, protože kdyby to tak být nemělo, tak by to bylo jinak a lidstvo jako civilizace by se nikdy nerozvinulo do dnešní kulturně-společenské podoby a nejspíš by už dávno vůbec někde v jeskyních bez srsti (...ach ta evoluce...) vymřelo, že... %-] . . . Tak každému co jeho jest, nezdolně >bádat< a nebrat ten "sexappeal" zas tak vážně - a k princeznám se nečuchá... :-} - - - P.S. Jo - a vžycky mě braly ženské se "sexy mozkem" - ne, ani jednu z paní Paroubkových nemám na mysli... %-[] - a jsem šťastný(?) singligista... ;o))) - - - - - (Poprvé viděno s notným nadhledem 8.2.2012 na >vysexovaném prosotru< , hodnocení 72., komentář zde jako třetí do pranice - 9.2.2012) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nie je až také povrchné, ako sa mi zdalo v polovici, keď si ženy dvadsiaty krát prehodili vlasy a zo všetkého malo vyplynúť len to, že žena s najväčším zadkom zbalí chlapa s najväčším fárom. Vedecké "výskumy" sú síce často smiešne, ale niečo aj na tých piatich či siedmich dobrovoľníkoch s dredmi zistili. Stále si však nemyslim, že láska je len chemická reakcia hormónov a nervového systému partnera. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Lidský mozek - to je začátek i konec sexappealu. ___ Dokument zkoumá poměr mezi instinktivním, podvědomím, přírodním a rozumovým, uvědomělým, civilizovaným projevem lidí v oblasti sexuálních vztahů. Nakonec se ukazuje, že i zde platí staré přísloví "rovný rovného si hledá", i když každý touží po desítce, ne-li rovnou po božském esu. Božský je však jen jeden - Eso Rimmer, ten z alternativního vesmíru. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Tak jsem doufala, že se dozvím něco nového. Bohužel informace o tom, že genetika a ovulace jsou základem přitažlivosti, se vyskytovaly v ženských časopisech ještě v dobách, kdy jsem je četla. Navíc vše je zde podávano s vážností hodnou dokumentu o vývoji nového léku. Lituji, ale po 20 minutách jsem seznala, že spánek pro mě bude určitě užitečnější (minimálně, co se mého sex-appealu pro další den týče). ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o dokument z roku 2008 a jsme už v jednadvacátém století a já jsem se tam nedozvěděla nic nového ani nečekaného. Jediné, co mě pobavilo a zaujalo byl výběr partnera podle čísel. Ale symetrie v obličeji, chůze, vůně a jiné.. no nezlobte se na mě, ale to nejsou nové informace. O "věděckém" výzkumu se raději nebudu vyjadřovat. Zpracování dokumentu rovněž nebylo převratné. Občas se tam mihne sexy holka, občas tam mluví páry, občas záběry z nějakého testování dobrovolníků a abych nezapomněla, tak ještě "vědecké" závěry a zhodnocení. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama