Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (28)

Trailer 4

Recenze (2 340)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Větší, monstróznější a nabitější hvězdama než první díl. Druzí Expendables nezklamali a nabídli ještě více akce a peprných hlášek, někdy vtipných, někdy slabších. Obsazení perfektní, JCVD nezklamal a opět ukázal, že v krav maga je nejlepší. Příběh je samozřejmě béčko, ale k ději perfektně sedí a neruší celkový dojem z filmu. Oproti jedničce si konečně zastříleli i Arnie s Brucem a vrcholem všeho bylo perfektní cameo Chucka Norrise. Pevně doufám, že změní názor a objeví se ve trojce. Co mě naopak zamrzelo byl nedostatečný prostor pro Jeta Liho a Liama Hemswortha...a vyškrtnutí Novaka Djokovice. Liam měl perfektní roli snipera, od kterého bych chtěl vidět více, ale jinak měl v příběhu zásadní roli, takže tohle se ještě dá odůvodnit. Naopak jsem nepochopil, proč se Jet Li objevil pouze na začátku, jelikož jakožto hlavního člena Expendables bych ho chtěl vidět ve všech akcích. Jinak opět skvělý film, který se vrací do 80.let, kdy předváděli hvězdy přesně toto. Těším se na trojku, na Nicolase Cage a Wesley Snipese a doufám, že se objeví i Steven Seagal. PS : Škoda, že se do konečného sestřihu Novak nevešel :D...100%...[08.09.2012_Cinema City_Flora] ()

POMO 

všechny recenze uživatele

"My shoe is bigger than this car!" :-D Arnold je Ed Woodom medzi hollywoodskými hercami. Sotva ma tento rok nejaký film nadšenecky poteší a testosterónom nakopne viacej, než The Expendables 2. Béčková bejkovina s lacinými digi-efektami, skvelými hláškami a žánrovými narážkami. A že najlepší herecký výkon podáva a najlepšiu postavu z nich má JCVD, to už je historická udalosť. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni jizda. Ne ze by to bylo nejak bezchybny, to ani zdaleka, ale je to super zabavna jizda od zacatku do konce. Jednoduchej pribeh, kde se nepronasi zbytecne moudra ani se moc nediskutuje a i kdyz je prostredni cast na akci chudsi, furt se neco deje. Akce je skvela, drsna a krvava, pouziva se tu vse od boxeru po tank a tak neni divu, ze smejdi litaj rozstrileny na vsechny strany a mrtvoly jdou do stovek. Ale vse je samozrejme podrizeny hereckymu obsazeni, coz znamena, ze treba na takovyho Crewse nebo Couturea nevyzbejva moc mista. Tady je to zkratka o tech akcnich legendach a kazdej si tak uzije tech svejch pet minut slavy, kdy hodi par hlasek a zmasi haldu smejdu. Obcas uz to je sice krapet prehnany a rozpada se to na tyhle jednotlivy sceny a hlasek tu je takova halda, ze uz misty pusobi krapet nucene, ale vetsina z nich skvele sedne. Co se tyce triku, misty neco ustreli, ale nic hroznyho. Takze celkove je sice vse od akce, pres hlasky az po postavy lehce over the top, ale je to kurevska zabava s hromadou legendarnich akcnich "dedku" a tech 100 minut utece jako nic. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Objektivně, se stopáží pod dvě hodiny prostě nemůžete dát všem borcům prostor, který by si bezesporu zasloužili, jinak po všech čistá akční jízda, která funguje přesně tak, jak jsem si přál, protože tohle není podceňování fandovské inteligence, tohle je jediná cesta k tomu, jak rozjet ten akční nátěr, o který jde až na druhém místě, protože na tom prvním se veze vlna hlášek, které tepají do mumifikovaných ikon většiny zúčastněných, čímž vysílám směrem k filmu druhou výtku a tou jsou doslova zprasené titulky, které toho zabily docela dost; moment Chuckova nástupu a rozstřílené sklo, za nímž stojí ‚svatá trojice‘, boží, britská férovka Adkins vs. Statham zklamáním, byť je jasné, že nemohla být tak ikonická, jako ta Stalloneho proti van Dammovi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Yes! Dvakrát lepší Než Předchozí Díl! Tohle byl Absolutní Vrchol Luxusu Ala Dubaj! Nejlepší Choreografie poslední Doby! žádný Střih, celé to bylo parádně Natočené, bez Chyby, a skvěle se na to Koukalo, až pomalu i Mrazilo! Van Damme Zahrál zápornou Postavu Bravůrně,ikdyž ho mám nejradši ze všech Herců, co tady Hráli, přál jsem mu Smrt! Hlavní Dvojka je Stallone a Statham, to je Jasný! Nejvíc mě nasral Jet Li, který se tam ukázal, jen aby se neřeklo, nedostal žádný prostor, a je to neuvěřitelná Škoda! Snad ve trojce! ()

Galerie (167)

Zajímavosti (104)

  • Pri deštrukcii vrtuľníka motocyklom je vidieť, ako Barney Ross (Sylvester Stallone) štartuje motorku a stojí pri nej z pravej strany. V nasledujúcom zábere ju však štartuje z ľavej strany. (AdamesWWE)
  • Během závěrečné přestřelky na letišti Church (Bruce Willis) za pultem mezi jednotlivými záběry nepřirozeně mění svou polohu. (Lenniah)
  • Na konci snímku nastupují hrdinové do helikoptéry s číslem 711. Když stroj vzlétne, má najednou číslo 712. (CrypzzXD)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama