Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina filmu Konfident Adam pracuje po absolvování základní vojenské služby jako dispečer na sportovním letišti poblíž někdejší západní hranice Československa, kde prožívá i vojenskou invazi v srpnu 1968. Aniž si to tehdy sám uvědomí, právě tam začíná jeho dramatický příběh... Aby zachránil svou lásku Evu proti represím StB, podepíše „smlouvu s ďáblem“. Stane se profesionálním agentem, jehož prací je odposlouchávat lidi a shromažďovat na ně kompromitující materiály. Brzy ale zjistí, že i on je sledován. Když se pokouší najít odpověď na otázku proč, vrací ho pátrání do doby, kdy se stal na vojně svědkem vražedného rozkazu. Jeho tehdejší velitelé jsou dnes mocnými muži a Adamovo svědectví by bylo velmi nepohodlné. Dokáže Adam přežívat v atmosféře strachu a nejistoty, kde se nedá nikomu věřit? S rostoucími pochybnostmi sílí i jeho touha z toho temného labyrintu uniknout. Útěk však znamená být vždy o krok před nepřítelem. Bude na to mít Adam odvahu? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Raccoon.city

Raccoon.city (hodnocení, recenze)

Horryx

odposluchový mikrofon je vidno v jednom zábere.A smerový mikrofon sa používal už koncom 40 rokov a tiež je tu záber ako s ním Mádl vychádza z auta

Horryx

Horryx (hodnocení, recenze)

Tak nevím. Může mě někdo osvětlit jak probíhal odposlech toho spisovatele s kamarády na té jeho chatce? Předpokládám, že museli instalovat odposlechy, ale většina záběrů je z venku a tudíž je není kam ukrýt popřípadě napájet. Směrové mikrofony pochybuji, že v té době nějaké byly...

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Herci se snaží,ale v dramatických chvilkách jim to nevěřim,prostě jsem nic necítil,když mádl pustí slzičku a dělá bů.Vtipy úplně zabitý.Zase nějakej Juraj.

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Film je vcelku spatlanina chvílema neskutečná a Mádl se snaží co to jde.Jelikož mám rád Mádla(jako herce) tak i tenhle film ujde ale nebýt jeho je to odpad

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

Neublizi, nepohladi. Kazdopadne pan Madl mi tam absolutne nesedel, pri kazdom uskrne som si spomenul na debilnych snowboardakov. Koniec ako zo zlej komedie, co to malo znamenat?

robert8

robert8 (hodnocení, recenze)

V tomto filmu je v 70tých letech učitel s dlouhýma vlasy, svázanými do nějakého culíku. Přiznám se, že jsem se s tím nesetkal.

GAVARILO

GAVARILO (hodnocení, recenze)

Filmový počin celkem dobrý i co do spracování a námětu. Co mi ale pokazilo ceý dojem z filmu, byly závěrečné titulky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sakko

sakko (hodnocení, recenze)

Darth.W

tiež som si to všimol, ale až ked som to díval druhýkrat, aspon som si teraz istý že tam naozaj je :D :)..(zadné dvere vpravo)

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna:  najprv vyše 80% a potom zrazu 65%... za chvilu 75% a teraz 70% :) 

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Ehm, tak třeba na slovensku je to v kinech už od dubna a navíc jsou různé novinářské projekce atd...

drlo

drlo (hodnocení, recenze)

prosím vysvětlete mi jak je možné že jste již film viděli když má premiéru 05.07.2012.díky

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Obsazení tou nejhorší pravičáckou hereckou lůzou (Mádl, Vetchý) a současnému systému vyhovujícího antikomunistického tématu věští paskvil jako hrom.

 (hodnocení, recenze)

trailer docela i zaujal jediné co mi kazí dojem z filmu je ten mikrofon na první  fotce v galerii

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Podľa traileru to s komédiou nebude mať nič. Čo by potešilo.

wirtuaruska

wirtuaruska (hodnocení, recenze)

Ale že Pharynx už to ohodnotil,  asi to už viděl, ale zapoměl napsat komentář....degeneres

De Large

De Large (hodnocení, recenze)

Stavanie Mádla do role srandistu zatiaľ takmer vždy vyšla... som zvedavý ako zvládne túto úlohu... teším sa na film

diffside

diffside (hodnocení, recenze)

Nasiel som ich oficialnu stranku na Facebooku, su tam aj fotografie z natacania. Mozete pozriet http://on.fb.me/zk33jI Na film sa inak celkom tesim, akurat ze vyjde v roku 2012 nie 2011 ako je uvedene tu na CSFD :)

Reklama

Reklama