Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
TV spot
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

TV spot

Recenze (72)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě velice potěšil. Drží se komiksových reálií, jak těch původních, tak i z ultimate vesmíru. Seriál je plný akce a nešetří se s postavami kladnými, i zápornými (nejvíce mě potěšily: Kang Dobyvatel, Ultron, Modok, Baron Zemo, Black Widow, Mockingbird a další). Mimo Avengers se setkáme také se Shieldem, Hydrou i AIM (Aliance Inteligentních Mechaniků), což jsou klasické organizace propojující Marvelovský vesmír. Animace je slušná, hlášky taky. Seriál ani není moc pro děti, i když ho děti sledovat samozřejmě můžou. 4 hvězdičky za kvalitní seriálové seznámení s Avengers pro laiky a hvězdička navíc ze srdce od fanouška. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kreslenáč, po prvních dílech jsem nadšen a pokud to takhle bude dál, tak to bude stejně nezapomenutelná jízda jako ta filmová. Skvělá kresba, báječní padouši (Hydra), příběhy a akce, vše je na jedničku. Nejprve jsou představovací solovky Iron Mana, Thora, Hulka a Americy a pak už bude nějaká ta týmová práce. Avengers seriálem jsem nadšený, baví mě, těším se na každý další díl. Tak a´t se udrží kvalita, protože zatím to je fakt bez chyby. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Seriál složený z krátkých epizod o historii těch největších hrdinů z Marvel universa. Kouká se mi na to víc než dobře, bohužel problém je v tom, že v tak rozsáhlém celku se vyzná málokdo a rozhodně ne člověk jako já, který má jenom kusé informace. Pro čtenáře komiksu to musí být úchvatná podívaná, když jaksi víceméně vnímají ono pozadí, já se v tak složité historii prost nechytám a jednotlivé vazby mezi hrdiny jsou pro mě poměrně velké tabu. Jinak je to opravdu pěkná sonda, která člověka aspoň trochu zasvětí. Každopádně bych i tak měl problém asi se dvěma hrdiny, Thor mi přijde jako nejdebilnější hrdina vůbec (prostě se mi nelíbí myšlenka hrdiny postavené na severských bozích) a potom Ant-Man jehož schopnost je proste na hovno a nechápu kdo na tak debilní charakter mohl přijít. To je ale můj osobní názor, jinak po stránce animace a jednotlivých minipříběhů rozhodně nadprůměr. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Marvel býval od nepaměti ten slabomyslnější, ale tentokrát se pochlapil s takovou grácií, že zůstávám stát s otevřenou hubou. Seriálový Justice League se teď s cejchem infantilního odvárku zahanbeně krčí v koutě a fňuká nad promrhaným potenciálem, zatímco zdánlivě nepřekonatelná marvelovská sebranka, Wolverine & The X-Men, si jakožto retardovaný bratříček mění plenky a utírají slinu. Avengers: The Earth's Mightiest Heroes servírují nekonečnou exhibici klaďasů a záporáků, pekelně nadupané akce a perfektně gradujícího příběhu v hávu do detailů vypiplané animace a výborného originálního dabingu. Dokonce i ta úvodní znělka šikovně balancuje na hranici mezí totální sračkou a říznou vypalovačkou. Joss Whedon se může jít vycpat, tohle nemá na poli animovaných seriálů konkurenci, natož u hraných Avengers. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Konečně animovaný seriál od Marvelu, který stojí za všechny hvězdičky. Už jen to, že se v celém seriálu objevuje valná část Universa je značné plus. Zakomponování všech vedlejších postav do děje daného dílu je skvěle zvládnuté. Díly mají hloubku a někdy i menší napětí. Animace je povedená, souboje se dají užít a postavy vypadají dobře. Žádné zbytečné tlachání o ničem. A hlášky Hawkeye, Nejmocnější hrdinové světa prostě nemají chybu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Během dvou sérií se v Avengers vystřídalo celkem 10 hrdinů, a to Iron Man, Wasp, Thor, Ant-man/Giant Man/Yellow Jacket, Hulk,Captain America, Hawkey, Black Panther, Ms. Marvel a Vision. (jh666)
  • Seriálu předcházela dvacetidílná mini-série složená z prvních pěti epizod (každá rozdělena na čtyři části), které jednotlivé hrdiny představovaly. (liquido26)
  • Seriál skončil odvysíláním druhé série a v roce 2013 byl nahrazen seriálem Avengers Assemble (od r. 2013). Ten vychází z natočených filmů Marvel Studios, zatímco seriál Avengers: Nejmocnější hrdinové světa čerpal z původních komiksů. (Spiker01)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama