Reklama

Reklama

Láska a čest

  • USA Love and Honor
Trailer

VOD (1)

Vášnivý příběh mladého vojáka, který pomáhá svému nejlepšímu kamarádovi znovu dobýt srdce své přítelkyně. Tajně spolu cestují z Vietnamu domů, během protiválečných protestů. A během toho najdou poprvé pravou lásku... V tomto romantickém dramatu na pozadí války ve Vietnamu a prvního přistání na Měsíci, udělají dva vášniví a pohlední vojáci pro lásku absolutně cokoli – dokonce se tajně vyplíží z bitevní linie a odletí přes půl světa. Když Dalton Joiner zjistí, že se na něj vykašlala jeho přítelkyně Jane, rozhodne se, že se vydá během své týdenní dovolené domů a získá ji zpět. Jeho nejlepší kamarád, Mickey Wright je připravený mu pomoci, jen když bude šance, že po cestě potkají alespoň pár holek. Během sedmi dnů se musejí dostat Mickey s Daltonem do Spojených států, přesvědčit Jane, ať změní názor a zase se dostat zpět do srdce války, aniž by je chytli. Jenže když přijedou do Ameriky, najdou Jane a její zarytou krásnou kamarádku Candace uprostřed protiválečného hnutí. Vojáci budou muset udělat závažná životní rozhodnutí - v červenci 1969 stráví totiž týden zjišťováním pravdy o lásce, cti a odhodlání. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Silný mačkopes, ktorý chce byť všetkým. Chce byť romantickou drámou, chce prezentovať vojnu vo Vietname, chce ponúknuť niečo z hippies. A všetko len tak polovičato, čiže nedostatočne. Teresa Palmer ale v ideálnej role, tá sa proste na tie citové záležitosti hodí. Liam Hemsworth je odtieňom svojho brata, ale zase treba ho trochu aj ľutovať. Veľkú časť svojho života strávil s Miley Cyrus a také utrpenie zažije len málokto. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Romantika na pozadí války ve Vietnamu, je to také silný příběh o přátelství, o pravdě, o cti, o morálce, a vše se to točí kolem lásky jednoho vojáka a jeho partnerky, jejich vážná rozhodnutí, které může změnit celý jejich dosavadní život o tom všem a mnohem více je tento film a mě se opravdu líbil, škoda tak nízkého ohodnocení, má rozhodně navíc ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Tak toto je to čomu hovorím ja pičovina. Občas si pozriem filmík s trochou sentimentality, ktorá je ale tak podaná že ju divák zbaští. Tu sa mi akurát tak chcelo vracať a k tomu to bolo ešte patetické a hlúpe a vlastne celé zlé. Scenár radšej no comment. Akurát hudba ma celkom oslovila a to je všetko. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Niekedy som viac ako inde alergický na smiešnosť deja a obdivnú dokonalosť hlavných protagonistov - chlapíci so svalmi, so šarmom, s "perfektnou" vizážou, so zmyslom pre vlasteneckú poctivosť, vernosťou, rozvahou, so super ľudskými vlastnosťami a nadpriemernými schopnosťami - dezertovať? keď už, tak kvôli láske áno!!! A nie tak hocijakej. Rovnako mi lezú na nervy falošne zidealizované sexy kočky s hĺbkou cítenia a inteligencie, s tváričkami od barbie ale hlavne, večne čakajúce na lásku ich života až mi miestami pripomínajú mytologickú bohyňu vernosti Penelope. "FAKT SUPER POSTAVY" Občas sa im do cesty postavia ťažké prekážky či klišé zvraty vedľajšej postavy-zbabelca, čo všetko pokazí! Ale poväčšine ich prekonajú a "všetko dobre (s dákymi jazvami krásy) dopadne" a blondínka ma neopustí :-D ! . Aj keď som už na letisku pred odchodom do Vietnamu. Suma sumárov : syntéza vs. syntéza = syntéza, t.j. povrchnosť a nuda. Je vidieť, že to natočil rutinný (ne)tridstiatnik nováčik bez skúseností a dramatického rozhľadu. Ale zato s tínedžerskou poetikou a tá predsa robí divy! 3/10... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Love and Honor" je filmem, který ve vás vyvolá i nepříjemné pocity. Místy je tak sladkobolný, že se u mě dostavila skutečně fyzická nevolnost a já jsem musel odvrátit alespoň zrak, abych se nemusel koukat na to, jak se herci pitvoří. Romantika je zde tak silná, že by si člověk i blinknul do pusy. Ale proč? Co to vlastně všechno chce říct? Že jenom pravá láska vytrvá? Že se do džungle vrátí jen ti, kdo ještě mají naději na lásku? Že když dokončí turnus, bude život ještě o něco lepší? Že Kanada je země zaslíbená? Nevím. Tenhle film neřekne vůbec nic. Jen špatná červená knihovna, na kterou by měli veteráni plivat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Ann Arbor a Ypsilanti v americkém státě Michigan. (Fevas)

Reklama

Reklama